Камери на МКС отново заснеха НЛО (видео + )

Уеб камера, инсталирана на Международната космическа станция (МКС) и излъчваща на живо, отново е заснела необичаен неидентифициран летящ обект – НЛО.

Изучавайки получените кадри, независими изследователи съобщават, че апаратът с метален цвят се е насочил към Земята, като периодично е изчезвал. Други предполагат, че обектът се е насочил към МКС. Някои потребители на мрежата считат, че в случаят са замесени представители на извънземни цивилизации, а някой предположи, че това обект от тайна американска мисия, попаднал в обектива на камерата.

Скептичните коментатори смятат, че това са космически отломки или сателит.

Уфолозите по света внимателно изучават всички видеотранслации и публикации на НАСА с надеждата да намерят доказателства за съществуването на извънземни.

Струва си да се припомни, че именно НАСА постави уеб камера на МКС, която редовно записва различни аномалии в близост до космическата станция. Служителите на НАСА обаче по всякакъв начин отричат ​​наличието на извънземни апарати, обяснявайки ги с отблясъци на светлина или прахови частици върху обектива на камерата.

Само преди няколко дни камерите на МКС заснеха поредния загадъчен обект с форма на диск, който преминава през полярното сияние.

Това видео е публикувано в мрежата и предизвика поредица от коментари. Някой предположи, че това е обикновен прах върху обектива, но някой сериозно смята, че това е истински кораб на представители на извънземни цивилизации.

 

На снимката най-горе :НЛО с форма на диск лети през северното сияние

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *