Идеално кръгъл черен обект е открит в Антарктида

Възможно е преди стотици или дори хиляди години извънземен кораб да е кацнал в района на Антарктика и по някаква причина да не е могъл да излети обратно. Корабът е бил затрупан със слой от камъни и лед, но сега излиза на повърхността.

Отворете програмата Google Earth, въведете координатите 66 ° 16’24.0 „S 100 ° 59’03.3“ E и леко коригирайте ъгъла на обзора, след което в района на Антарктида ще видите нещо, което изобщо не отговаря на определението за „естествено природно образувание“.

Този обект е открит от добре познатия „виртуален изследовател“ MrMBB333, който има собствен канал в YouTube. От много години той внимателно разглежда картите на Земята в търсене на странни „артефакти“.

Странният обект прилича на идеално плосък черен диск, наполовина скрит под дебел слой камъни.

При максимално увеличение обектът още повече прилича на класическа „летяща чиния“, на върха на която можете да видите кръгло „петно“.

Има предположение, че това е извънземен кораб, който се е разбил или е извършил аварийно кацане, а след това е бил покрит с камъни и лед, но сега ледът се топи поради глобалното затопляне и корабът постепенно излиза изпод „черупката“.

Ако е така, тогава това се е случило в древни времена.

paranormal-news

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *