300-километров метален обект се крие под ледовете на Антарктида

Измина много време от откриването на Антарктида, но и до днес този леден континент си остава най-загадъчният на планетата. Антарктида пази тайните си под многокилометрова ледена покривка.

Една от главните му мистерии е гравитационната аномалия в района на Земя Уилкс (Wilkes Land). По време на полет над Антарктида през 2002 крадено от непаознато карадено от непознато г., спътниците на НАСА регистрират неочакван гравитационен импулс, който се излъчва; от огромно пространство под леда с диаметър около 500 километра.

Научен екип, ръководен от професора от университета в Охайо Ралф фон Фрезе през 2006 г. открива в района наличието на гигантски кратер, вътре в който се намира плътна маса крадено от непознаттойакрадено от непознато с широчина около 300 километра, която се простира на 848 метра дълбочина. Предполага се, че в кратера е скрит метален обект.

Учените предполагат, че под леда на Антарктида лежат останките на огромен астероид. Все още обаче не е ясно как Земята е успяла да оцелее след сблъсък с такава чудовищна крадено от непознаттоакрадено от нсепознато маса.

Според изследователите на Антарктида, в Wilkes Land има някакво космическо тяло, но все още е невъзможно хора да се доближат до него. Такава експедиция би изисквала огромно количество ресурси и нейната прогнозна цена е сравнима с цената на пилотиран полет до Марс.

Засега не е възможно да се открие крадкено от неепознатоакрадено от непознато истината за мистериозния обект в недрата на Антарктида, затова конспиролозите имат свои теории. Мнозина смятат, че извънземен кораб се е разбил на ледения континент или е построена база за извънземна цивилизация.

ec-arctic

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Мистерии: Магнитното поле на Земята отслабва и унищожава орбитални спътници

Така наречената Южноатлантическа аномалия се е сформирала през последните пет години. Според учените Земята се подготвя за смяна на полюсите, съобщава DailyMail. Това откритие е крадено от непознатоактракдено от непознато направено от група учени от… Continue reading „Мистерии: Магнитното поле на Земята отслабва и унищожава орбитални спътници“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознатойкрадено от непсокзнато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *