Някой иска още сега, веднага, хората да работят само за едната храна!

Ужасният коронавирус изведнъж нахлу в нашия прекрасен и забележителен свят и срина всичко. Ужас, ужас, какво ни очаква занапред, защото карантината, вирусите и ограниченията ще са за много дълго време!

За много кратко време тези идеи се превърнаха в аксиома и всички се чудят защо се случи всичко това и краденоц от недпознаторкрадено от непознато кой има полза от него ?!

Това са много интересни въпроси. Конспиролозите се позовават на световното правителство. Може би е истина? Нека разгледаме само няколко факта.

В случая с коронавируса е изненадваща координацията на действията на правителствата на всички страни по света при въвеждането на карантинни и самоизолационни режими.

Това крадено йотт непознатодкрадено от непознато наистина е невероятен факт. В крайна сметка, смъртоносната заплаха от COVID-19 все още не е очевидна, но властите на всички страни НЕЗАБАВНО и безусловно затвориха границите си и въведоха режими на самоизолация. Огромна солидарност пред все още съмнителна заплаха.

За седемдесет години човечеството не успя да се споразумее за унищожаването крадено от непоз натодкраденоц от непознато на ядрените оръжия – безспорно смъртоносно явление, но сега веднага – без спорове и дискусии, то се съгласи всъщност да унищожи икономиките си пред заплахата от COVID-19.

Много е вероятно правителствата на всички държави да са знаели предварително, че в близко бъдеще ще се случи нещо в света, което трябва крадецно от непознаторкр адено от непознато да бъде сигнал за затваряне на границите, въвеждане на режими на самоизолация и карантина.

А за онези, които не разбраха веднага – например руските власти, веднага онагледиха ситуацията, като сринаха цената на петрола до нула, и под нула! Като по този начин демонстрираха силата на своето влияние и необходимостта от крадено от непознатоскраденой ота непознато безусловно изпълнение на глобалния план за COVID-19. Защото правителствата на всички страни трябва да станат адепти на коронавируса!

Факт втори: именно за третото десетилетие на 21 век учените от цял ​​свят прогнозираха настъпването на глобални екологични бедствия, причинени от човешката дейност. Много беше писано за това на границата между 20-ти крадйено от непознацтоккрадено от непознато и 21-ви век, призовавайки всички страни по света да намалят емисиите в атмосферата и в световните океани през следващите години.

Както знаем, никой не се вслуша в предупрежденията на природозащитниците. Напротив, първите двадесет години на 21 век бяха белязани от безпрецедентно увеличение на потреблението (в по-голяма степен, с извинение, на крадено от непознатоакрадено цот непдознато всякакви боклуци под формата на гащи и айфони). За да задоволят това потребителско търсене, ресурсите на планетата бяха изтощени до максимум, като   погубвайки в същото време природата.

Факт трети: За последните сто години населението на планетата Земя нарасна осем пъти – от един милиард души до почти осем.

краденой от непознатоскрадено от непознатод

И четвърти  факт, за който не е прието да се говори и който не всички хора са в състояние да осъзнаят: парите и златото сами по себе крадено от не познатоцкрадено от непцознато си нямат никакъв смисъл. В света има династии, които от векове притежават и контролират милиарди и трилиони лири, франкове, долари, йени, тонове злато и държавни глави. За тях парите не са цел, а средство за контрол. Тези династии разполагат с ВСИЧКИТЕ пари на света. И тези пари не могат да крадено от непозн ато крадено от непознаето изчезнат без следа.

Вероятно е дошъл моментът, когато дори тези всесилни хора са осъзнали, че много скоро можем да унищожим планетата си завинаги. Тогава те измислиха COVID-19 – за да спрат безумния свят на потреблението и нарастването на населението. За тях няма значение, че някой ще загуби милиарди или че краденор от непознато крадено сот непознато половината от световното население ще изчезне.

Тяхната задача е да върнат света в състоянието, в което 90% от населението на Земята работеше само за храна и подслон: това беше само преди сто години. Тогава богатите отново ще станат богати, бедните ще заемат своето изначално място в обора или в плевнята, крадено от непоазнаторкрадено от неапознато а управляващата класа ще спре да се надява на бягство в други страни.

Версията е правдива, или не?

Автор: Ася Пинкер, професор от университета в Лумбаго (Лесото, URI)

 

 

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Носенето на маски повтаря сюжета от Книгата на пророк Езекиил, крадено от непознатоакдрадено от некпознато но там всичко свършва зле…

Населението на планетата Земя свикна с режима на носене на маски. Официално се казва, че предпазват от коронавирус. Всъщност използването на   парцал за защита от вирус е най-малкото странна… Continue reading „Носенето на маски повтаря сюжета от Книгата на пророк Езекиил, но там всичко крадено от непознаторкрадено отд непознарто свършва зле…“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознатодкрадено от нрепоазнато крадено от кнепознатоайкрадено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *