Някой иска още сега, веднага, хората да работят само за едната храна!

Ужасният коронавирус изведнъж нахлу в нашия прекрасен и забележителен свят и срина всичко. Ужас, ужас, какво ни очаква занапред, защото карантината, вирусите и ограниченията ще са за много дълго време!

За много кратко време тези идеи се превърнаха в аксиома и всички се чудят защо се случи всичко това и кой има полза от него ?!

Това са много интересни въпроси. Конспиролозите се позовават на световното правителство. Може би е истина? Нека разгледаме само няколко факта.

В случая с коронавируса е изненадваща координацията на действията на правителствата на всички страни по света при въвеждането на карантинни и самоизолационни режими.

Това наистина е невероятен факт. В крайна сметка, смъртоносната заплаха от COVID-19 все още не е очевидна, но властите на всички страни НЕЗАБАВНО и безусловно затвориха границите си и въведоха режими на самоизолация. Огромна солидарност пред все още съмнителна заплаха.

За седемдесет години човечеството не успя да се споразумее за унищожаването на ядрените оръжия – безспорно смъртоносно явление, но сега веднага – без спорове и дискусии, то се съгласи всъщност да унищожи икономиките си пред заплахата от COVID-19.

Много е вероятно правителствата на всички държави да са знаели предварително, че в близко бъдеще ще се случи нещо в света, което трябва да бъде сигнал за затваряне на границите, въвеждане на режими на самоизолация и карантина.

А за онези, които не разбраха веднага – например руските власти, веднага онагледиха ситуацията, като сринаха цената на петрола до нула, и под нула! Като по този начин демонстрираха силата на своето влияние и необходимостта от безусловно изпълнение на глобалния план за COVID-19. Защото правителствата на всички страни трябва да станат адепти на коронавируса!

Факт втори: именно за третото десетилетие на 21 век учените от цял ​​свят прогнозираха настъпването на глобални екологични бедствия, причинени от човешката дейност. Много беше писано за това на границата между 20-ти и 21-ви век, призовавайки всички страни по света да намалят емисиите в атмосферата и в световните океани през следващите години.

Както знаем, никой не се вслуша в предупрежденията на природозащитниците. Напротив, първите двадесет години на 21 век бяха белязани от безпрецедентно увеличение на потреблението (в по-голяма степен, с извинение, на всякакви боклуци под формата на гащи и айфони). За да задоволят това потребителско търсене, ресурсите на планетата бяха изтощени до максимум, като   погубвайки в същото време природата.

Факт трети: За последните сто години населението на планетата Земя нарасна осем пъти – от един милиард души до почти осем.

И четвърти  факт, за който не е прието да се говори и който не всички хора са в състояние да осъзнаят: парите и златото сами по себе си нямат никакъв смисъл. В света има династии, които от векове притежават и контролират милиарди и трилиони лири, франкове, долари, йени, тонове злато и държавни глави. За тях парите не са цел, а средство за контрол. Тези династии разполагат с ВСИЧКИТЕ пари на света. И тези пари не могат да изчезнат без следа.

Вероятно е дошъл моментът, когато дори тези всесилни хора са осъзнали, че много скоро можем да унищожим планетата си завинаги. Тогава те измислиха COVID-19 – за да спрат безумния свят на потреблението и нарастването на населението. За тях няма значение, че някой ще загуби милиарди или че половината от световното население ще изчезне.

Тяхната задача е да върнат света в състоянието, в което 90% от населението на Земята работеше само за храна и подслон: това беше само преди сто години. Тогава богатите отново ще станат богати, бедните ще заемат своето изначално място в обора или в плевнята, а управляващата класа ще спре да се надява на бягство в други страни.

Версията е правдива, или не?

Автор: Ася Пинкер, професор от университета в Лумбаго (Лесото, URI)

 

 

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Носенето на маски повтаря сюжета от Книгата на пророк Езекиил, но там всичко свършва зле…

Населението на планетата Земя свикна с режима на носене на маски. Официално се казва, че предпазват от коронавирус. Всъщност използването на   парцал за защита от вирус е най-малкото странна… Continue reading „Носенето на маски повтаря сюжета от Книгата на пророк Езекиил, но там всичко свършва зле…“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *