Носенето на маски повтаря сюжета от Книгата на пророк Езекиил, но там всичко свършва зле…

Населението на планетата Земя свикна с режима на носене на маски. Официално се казва, че предпазват от коронавирус. Всъщност използването на   парцал за защита от вирус е най-малкото странна идея. За вируса тъканта не е пречка, както за неутриното – фолио.

Изглежда, че всички разбират това, но инструкцията остава в сила и няма да ви бъде позволено да влезете в магазина без маска, както и във всякакъв вид транспорт и във всяка институция. А може и да ви глобят!

Конспиролозите казват за маските, че това е нещо, подобно на някакъв глобален ритуал. Да затваряш устата си означава да се подчиняваш и това се потвърждава от много традиционни ритуали за посвещения.

Когато по време на ритуала на посвещавания му затварят устата, това е визуално потвърждение, че той е съгласен с новите правила. Така че щом хората вече са всички са с  маски, за някого това е знак: те са съгласни с новия ред. В допълнение, устата, покрита с превръзка, също символизира цензура. На всички подобни плакати устата е запечатана:

Когато актьор или магьосник си слага маска, той вече не е с предишната си идентичност – става различен, променя се. Слагайки една или друга маска, човек може да се промени дори психически, той сякаш изпада в транс и се превръща в духа, който маската изобразява. Тоест, това е един вид автомат, който няма собствена воля, тъй като е напълно във властта на персонажа на маската.

Американски конспиролози смятат, че случващото се е странно, а интервютата с експерти по Библията само добавиха масло в огъня, защото, както се оказва, носенето на маски е наистина символичен ритуал и подготвя света за идването на последните времена. Този извод е от глава 39 на Езекиил:

23 И народите ще познаят, че Израилевият дом бе пленен поради беззаконието си. Понеже станаха непокорни на Мене, затова скрих лицето Си от тях и ги предадох в ръката на неприятелите им; и те всички паднаха от нож.

От този момент – скривайки лицата си – започват всички беди на израелския народ. Хората, разбира се, не са богове, но в същата Библия пише, че са създадени по образ и подобие на Бога. И сега, когато всички носят маски, сюжетът на Езекиил 39:23 символично се повтаря. Тоест това, което очаква хората по-нататък, може да е същото като за древните израилтяни, за които всичко завършва с изтезания и изгнание.

По каква причина хората всъщност са принудени да носят маски – никой не казва, може би не е една, а няколко причини наведнъж. Засега е ясно само едно: ако тълкуването на пасторите, които дадоха интервюта, е правилно, тогава събитията ще се развият според Книгата на Езекил, тоест настъпват мрачни времена.

Смъртта от меч със сигурност е тъжна, но може да   има и  изгнание, тоест хората ще бъдат прогонени от планетата. Никой няма отговор  на въпроса „къде“, но по някаква причина е трудно да се повярва, че това може да е в рая. Има ли надежда?

 

Последвайте ни в Телеграм

 

 

Около Земята се събира армада от хиляди НЛО (видео +)

Както писах по-рано, след изстрелване на американските астронавти към МКС с помощта на ракетата на Илон Мъск, по време на излъчването на живо, камерите записаха появата на много НЛО, същото… Continue reading „Около Земята се събира армада от хиляди НЛО (видео +)“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

One thought on “Носенето на маски повтаря сюжета от Книгата на пророк Езекиил, но там всичко свършва зле…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *