Застрашително нарастват взривовете на метеорити над Земята – каква е причината? (видео)

През последните няколко нощи много ярки метеоритни огнени кълба бяха заснети от камери по целия свят. Може ли  това да е знак за предстоящ катаклизъм?

Кометите и метеоритите впечатляват човечеството откакто за  първи път са забелязани на нощното небе. Гърците и римляните  вярвали, че появата на комети, метеори и метеоритни дъждове е зловещо знамение. Те  били за тях признаци, че предстои нещо лошо.

Какво ще кажете за последните космически камъни, наблюдавани   в нощното небе по целия свят?

Две огнени кълба над Бразилия за 3 дни

Две много ярки космически скали озариха небето над щатите Рио Гранде до Сул и Сао Пауло. Първата навлезе в земната атмосфера на височина от 106 км и се взриви на 67 км със скорост 44,8 километра в секунда.

Втората проблясна в нощното небе на 26 април 2020 г. (00:19 ч. UTC; 21:19 местно време), летейки със скорост 53 км / ч.

Взрив на метеорит в Кошице, Словакия

На 21 април голямо метеоритно огнено кълбо освети небето над Словакия много по-ярко от Венера. То се движеше много бавно.

Ярък метеорит прелетя и  над Айдахо, Орегон и Вашингтон. На 20 април мнозина съобщават на уебсайта на Американското метеорно ​​общество за огнено кълбо, появило се  над Айдахо, Вашингтон и Орегон.

Очевидци разказаха, че космическият камък избухнал във въздуха и се раздробил на малки фрагменти. Силният взрив бил придружен от голямо сияние, преди да изчезне.

Светещо зелено огнено кълбо над Тексас

Метеоритно огнено кълбо заснето от автомобилен регистратор по   магистрала 59 на 19 април 2020 г. в близост до град Бизли, Тексас.

Защо броят на метеоритите, падащи на нашата планета, рязко се увеличи през 2020 г.? Каква е причината? Защо учените и астрономите, както и аерокосмическите агенции на водещите страни по света не коментират случващото се?

Може ли това да е знак за края на времето?

Възможно е, ако тези небесни скали летят пред много голямо космическо тяло.

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Стотици гладни маймуни вилнеят по улиците на Тайланд (видео)

Огромни стада от гладни маймуни са превзели улиците на Тайланд в търсене на храна, а гладни гълъби нападат хората в Испания. Защото заедно с карантината, въведена в страната заради коронавируса,… Continue reading „Стотици гладни маймуни вилнеят по улиците на Тайланд (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *