Високоскоростен дискообразен НЛО бе заснет от самолет (видео)

Някои коментатори вече нарекоха това видео „най-доброто видео с НЛО, публикувано в Twitter“, други предпазливо предполагат, че може да е истински НЛО или качествен фалшификат.

Анонимна жителка на Чикаго наскоро публикува видео с НЛО (виж по-долу) в профила си в Twitter, което е заснето от самолет, излитащ от летището в Чикаго. Жената забелязала нещо странно в областта на крилото на самолета и показала обекта към съседа, който започнал да снима обекта с телефона си.

Преди жената да има време да се учуди на видяното, белезникавата „летяща чиния“, висяща за няколко секунди близо до крилото на самолета, мигновено изчезва от погледа й, като отлита с голяма скорост. Датата на инцидента и името на жената не са посочени, известна е само информацията, че тя е музикант и е летяла за вкъщи от Чикаго.

В коментарите към публикуваното видео жената пише: „Видях нещо зловещо, вътрешният ми инстинкт каза, че това е НЛО, но мислех, че е невъзможно. Затова реших, че това вероятно е някакъв военен дрон. А вие какво мислите?“

Когато видеото стана популярно, жената изведнъж го изтри от акаунта си, без да обясни защо. По това време то вече се беше появил в YouTube, където започнаха да се чудят дали е „Най-доброто видео с НЛО в Twitter“, или добър фалшификат, използващ компютърна графика.

Източник: paranormal-news

 

 

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *