Надянаха ни маските, а какво ни чака след тях?

Въпросът е риторичен, защото тестът беше успешен и резултатите, вероятно, са били предвидими (за „изпитващите„)

Очевидно е (и всички разбират това по един или друг начин), че така нареченият режим с маските не е имал за цел да защити живота на някого, не е бил наложен и за безопасността на света, а е криел някои други цели на елитите – проверка на реакциите и поведението на тълпата, един вид психологически и социален експеримент, в който бяха вкарани и самите елити, колкото и парадоксално да звучи.

Какво се случи и защо?

За хората със здрав разум е напълно очевидно, че ситуацията през последните шест месеца беше, меко казано, нелогична.

Всеки по един или друг начин се сблъскваше с нелогичността на случващото се и би било излишно да се изброяват всички тези моменти, вариращи от някои прости несъответствия до разбирането за същността на вирусите.

Разумният човек също така разбира, че това е едновременно елемент на отвличане на вниманието на хората от разгръщането на други глобални действия. Но тази статия не е с цел да се разберат тези измислици, а с цел да се опитаме да отговорим на въпроса какво ни показа този режим … И как ще се развиваме по-нататък.

За съжаление ситуацията показа, че хората не са готови за свобода. Виждаме как почти всички послушно, без да мислят за случващото се, просто приемат събитията за даденост, смиряват се, дори и да страдат от това. Страхове и недееспособност, невъзможност да се мисли вариативно и алтернативно – това са нещата, които са на видно място.

Хората поверяват живота си на някакви неизвестни досега лица или групи лица, политици, психолози, лекари и т.н. Те далеч не могат да вземат здравето си, правата си в свои ръце. Вместо това те са подложени на лъжи, занимават се с мазохизъм, без да осъзнават, че се самонараняват. Дори когато разбират цялата нелогичност на ситуацията, те се примиряват с нея и приемат всичко, което им се казва. Всъщност става въпрос за разбиране къде се намираме и кой ни управлява …

Ситуацията се свежда до това: Разбирам ли нещо и давам ли всичко от себе си според моята сила да бъда по-свободен човек и   готов ли съм за драматични промени. Ситуацията е различна с хората около мен, като се започне от близките ми и се стигне до всички хора. Ако погледнем на случилото се безстрастни и разумно, то ние сме робски народ … От детството ни учат да бъдем роби, възпитани сме по този начин.

Сега нямаме способността да мислим по-свободно, открито, алтернативно, да намираме други начини за развитие и да не приемаме наложеното. Ситуацията с коронавируса показа, че хората са безотговорни по отношение на живота си, те постоянно делегират отговорност на някого и освен това не са в състояние да разгледат цялостната картина изчерпателно, фиксирайки се върху подробности, следователно всички тези грешки са в причините и следствията.

Приеха намордника, ще приемат и нашийника. А нашийникът на роба е по-лек от бронята на воина. За съжаление, оглеждайки се, не се виждат много воини, но има повече от достатъчно роби.

Да. Робите са възпитавани като такива повече от хилядолетия. Всички оправдания от рода на: „Аз съм роб на Бога и ничий друг“ не се верни. Същността на роба не се променя от собственика. Който в някои условия е роб на един, в други неизбежно ще стане роб на друг. Защото робството е дълбоко вкоренена същност на много хора. Никой нероб няма да избере робството пред смъртта.

по материали на esotericblog

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *