Признанието: Пентагонът потвърди автентичността на снимките с НЛО (видео)

Съобщава се, че снимките на тези НЛО са направени от военноморските сили на САЩ през 2019 г.

В края на март в социалните мрежи започнаха да се тиражират няколко снимки и видеозаписи на НЛО, заснети вероятно от американската армия. Някои издания отбелязаха, че материалите са изтекли в интернет от официално разследване на Пентагона.

Те са били изпратени анонимно до режисьора и уфолог Джереми Корбел.

 

След известно време официалният представител на Пентагона Сюзън Гоф потвърди автентичността на снимките.

Съобщава се, че снимките наистина са направени от военноморските сили през 2019 г., когато неидентифицирани летящи обекти са се появили в небето над американските военни кораби.

По-конкретно –  военните са записали странни триъгълни обекти, които не са могли да идентифицират.

 

Мога да потвърдя, че споменатите снимки и видеоклипове са направени от сътрудници на ВМС. Но, както казахме по-рано, за да се запази сигурността на операциите и да се избегне разкриването на информация, която би могла да бъде полезна на потенциалните противници, Министерството на отбраната не обсъжда публично подробностите от наблюденията или проверката на докладите за нахлуване в нашите полигони или въздушно пространство“, каза Гоф пред репортери.

Видео с НЛО – ТУК!

Както се оказва, снимките и видеоклиповете, които се появиха в социалните мрежи, наистина са част от доклада на Пентагона, който се подготвя за Конгреса на САЩ за изслушване през юли.

Джон Ратклиф, който беше директор на националното разузнаване при Доналд Тръмп, заяви, че в доклада ще бъдат събрани и други доказателства за подобни неидентифицирани „набези“ по света през последните няколко години.

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *