Правителство на САЩ реши да разкаже цялата истина за НЛО

Американското правителство се готви да публикува обширен доклад за т. нар. „Неидентифицирани въздушни явления“, основан до голяма степен на показанията на американски военни пилоти, пише golosameriki.com.

В следващите дни американската разузнавателна общност, заедно с Пентагона, ще представят своя доклад пред Конгреса по тази тема. През последните години Пентагонът публикува поредица от видеоклипове, заснети от военноморски пилоти, изобразяващи мистериозни самолети, които превъзхождат известните авиационни технологии по скорост и маневреност.

Представители на Министерството на отбраната ясно заявиха, че приемат въпроса сериозно, като същевременно избягват въпросите за потенциалния извънземен произход на тези обекти. Докладът бележи повратна точка за американската армия, която от десетилетия отрича и дискредитира всякакви съобщения за неидентифицирани летящи обекти и „летящи чинии“.

Военноморският лейтенант Алекс Дитрих беше сред пилотите от самолетоносача Nimitz, които забелязаха непознат летящ обект край бреговете на Калифорния през 2004 година.

В интервю за Ройтерс тази седмица Дитрих заяви, че епизодът е бил „професионално и обективно“ анализиран от военните командири, след като тя и нейните колеги съобщиха какво са видели.

Както New York Times съобщи на 3 юни, разузнаването не намери доказателства, че „неидентифицираните въздушни явления“, наблюдавани от пилотите, са извънземни космически кораби, но не могат да обяснят необичайното движение на тези обекти и окончателно да изключат техния извънземен произход.

Позовавайки се на висши служители от администрацията, запознати с класифицираната версия на доклада, по-голямата част от над 120 инцидента с подобни съоръжения през последните две десетилетия не са свързани с действията на американската армия или други напреднали правителствени технологии.

Докладът, който ще бъде представен от Службата на директора на националното разузнаване, включва работата на оперативна група на американския флот, създадена от Пентагона през август 2020 г. за разследване на инциденти, включващи „неидентифицирани въздушни явления“.

Сенаторът Марко Рубио изигра важна роля в решението за изготвяне на доклада.

По материали на https://www.golosameriki.com/a/us-government-prepared-to-issue-landmark-report-on-ufos/5941361.html?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=dlvr.it

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *