Фараоните са били хибриди на извънземни, твърдят учени

По цялата планетата са разпръснати гигантски паметници, построени преди десетки хиляди години от предци, които, може би, са били хибриди на извънземни.

Сред генетиците се разпространява нова теория, според която фараоните на Древен Египет са били хибриди на извънземни, пише Daily Star.

В интернет се появиха снимки на знаменити фараони и богове до други земни същества. Отбелязва се, че египтяните са слезли от небето в яйца или лодки, което се превръща в „златна ера“.

Освен това всички африкански паметници в Гиза (комплекс от пирамиди край Кайро) са напълно съвместими с някои съзвездия. И както мнозина твърдят от десетилетия, предците на съвременните египтяни не са могли чисто физически да изградят невероятните пирамиди в Гиза.

Ето защо експертите предполагат, че изключително развити форми на живот от космоса са успели да споделят знанията си, или самите те са създали паметниците, още преди появата на цивилизацията.

Според теорията, че пирамидите са построени от извънземни, хората не биха могли да знаят и да издигнат пирамидите, насочени със своите оси към Северния полюс без компас. Ето защо експертите са склонни да считат, че „извънземните със своите невероятни знания“ и „удивителни технологии“ са дошли на Земята и са използвали технологиите си.3

„Те се приземили на земята и са намерили реалните магнитни полюси – северен и южен. След това те построили пирамидите“, се казва в съобщението.

При това учените напомнят, че пирамидите са едни от многото невероятни структури, построени преди хиляди години, когато това технологично е било невъзможно. Например, Стоунхендж в Уилтшър, или около 400 геометрични и животински фигури – всичко това са мистериозни творения, свързани с извънземните, считат експерти.

https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/686860/Aliens-Egypt-pyramids-Pharaohs-UFOs-theory

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

ОТВЪД РЕАЛНОСТТА

Последвайте ни в Телеграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *