Извънземните и НЛО могат да предизвикат Трета световна война?

Четирима бивши командири от ВВС на САЩ твърдят, че НЛО са деактивирали системите за ядрено оръжие и дори са се опитвали да изстрелват ракети

Бивши висши американски военни представители твърдят, че извънземните са били близо до започването на Третата световна война, след като са станали свидетели как са се намесили в системите с ядрените оръжия.

Те твърдят, че НЛО са деактивирали системите за управление на оръжия в ядрените бази и дори са започнали да активират ракети

На 24 март 1967 г. бившият офицер от ВВС Робърт Салас е дежурен командир на подземния контрол за изстрелване във военновъздушната база Малмстром, Монтана. Той твърди, че всичките десет ракети са били деактивирани от извънземни.

Салас твърди, че подобен инцидент е станал само осем дни по -рано, на 16 март 1967 г., в друга контролна точка за изстрелване на ракети.

Тези инциденти заставили военните ръководители да се предпазят от евентуална атака на извънземни.

Четирима бивши офицери от ВВС на САЩ вече са готови да публикуват тези интервенции на НЛО и да публикуват секретни правителствени документи. Те ще направят това с надеждата да накарат Конгреса на САЩ да разследва намесата на НЛО.

Салас ще проведе пресконференция в Националния пресклуб във Вашингтон на 19 октомври, за да представи доказателствата пред света.

Сензационната новина дойде след като НЛО бяха забелязани над космическата база Бъкли в Колорадо, което предизвика твърденията, че извънземните ги наблюдават.

Скептиците обаче казват, че извънземните просто са пратили предупреждение за това, колко ненадеждно са защитени ядрените арсенали.

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *