Камера за видеонаблюдение засне „призрак“ на куче (видео)

Джейк ДеМарко, 38-годишен австралиец бил шокиран, когато гледал видео от охранителна камера, инсталирана в задния двор на дома му в Мелбърн.

В това видео той забелязал, че младото му черно куче на име Райдър си играе с някакво странно куче.

В същото време камерата показвала перфектно Райдър, но заснела партньора му в игрите много лошо, показвайки само  замъглен белезникав силует.

Всичко изглеждало така, сякаш това странно куче не било обикновено куче, а нещо като призрак.

Създанието, с което Райдър си играел, определено се държало като куче, било четирикрако и със същия размер и форма като Райдър.

Според ДеМарко това второ куче не би могло да бъде истинско, защото дворът му е ограден с висока и здрава ограда, която никое куче не може да прескочи.

Освен това ДеМарко забелязал двете кучета, които играят на екрана на камерата в реално време, а не на запис, тоест Райдър си играел с мистериозното куче точно в момента, в който ДеМарко гледал екрана.

Но когато ДеМарко веднага изтича в задния двор, той намери там само черното си куче и никаква следа от второто куче. Той също не намерил това куче в двора на съседа си.

ДеМарко не знае как да обясни това. Той е много уплашен от видяното и сравнява кадрите с филма на ужасите „Гробище за домашни любимци“ (Pet Sematary).

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

ОТВЪД РЕАЛНОСТТА

Последвайте ни в Телеграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *