Апокалиптичните ужаси, с които светът може да се сблъска

С наближаването на 2022 г. всеки ден в мрежата се появяват пророчества, чиито автори изглежда се опитват да се надминат един друг в обещанията си за апокалиптични ужаси, пред които светът ще се изправи през следващата година.

Съвсем наскоро в мрежата се появи съобщение от испанския професор Дамян Галерон, пред което дори Апокалипсисът бледнее.

Според легендата на професора представители на американските и руските специални служби го помолили да предаде информацията на обществеността – което той веднага се втурнал да изпълни с радост.

Оригиналното видео беше на испански, но дори и в испанските сайтове за видео хостинг постоянно се триеше (изтриваха го и в YouTube) и досега е оцеляло само на bitchute.com – https://seed163.bitchute.com/XGaeLv7c5cmQ/OhgFRaeJECws.mp4)

Видеото е дълго 23 минути, но основната информация е дадена в първите пет, след което следва дълга и подробна история със списък на страните, които ще бъдат унищожени.

Най-вероятно всичко това е някакъв пълнеж, за да изплаши и без това изплашените жители на Земята, за да отвлече вниманието им от нещо друго.

Вярваме на думата на сензитивите и на мистиците, но когато има препратки към някакви „представители на специалните служби“ – това най-често и като правило е някаква глупост. Въпреки това, може би това дори не е глупост и цялата тази история по някакъв начин да отразява планираната хронология на събитията.

И така, обобщението на съобщението: Около Коледа или началото на януари 2022 г. ще има прекъсване на тока, което може да продължи няколко месеца. Няма да има интернет, връзка и Европа ще бъде покрита със сняг.

Ще бъдат нарушени транспортните връзки – няма да се движат автомобили, няма да има доставки до магазините, а военни патрули ще обикалят по улиците. Освен това някои зли сили планират да отровят водоснабдителната система в големите градове по време на прекъсване на тока.

През февруари ще бъде пуснат смъртоносен вирус, подобен на Ебола, който бързо ще убие онези, които все още не са умрели от глад и студ. До април всички обществени институции, включително католическата църква, ще престанат да съществуват. По това време (до май 2022 г.) в Европа ще започне война между Китай, Русия и САЩ. Ще продължи 3 седмици и ще стане ядрена. Всички малки държави ще бъдат унищожени.

Световната война обаче ще бъде спряна от астероид. Той ще се появи през май 2022 г., ще бъде с диаметър 7 километра и ще се разцепи на две части при влизане в атмосферата.

Едното парче ще падне в Атлантика, а другото в Тихия океан.

В резултат на това цялото крайбрежие на тези океани ще бъде покрито от цунами, а острови като Куба като цяло ще бъдат отмити. По този начин испанците обещават много тежък Апокалипсис, тъй като лишаването на света от електричество за няколко месеца ще доведе до там, че няма да има смисъл от пускането на боен вирус.

Ще останат толкова малко хора, че волю-неволю ще поддържат социална дистанция от няколко километра. И ядрена война вече няма да е необходима, тъй като няма кой да натиска червените бутони. И когато астероидът пристигне, на планетата няма да остане никой.

Тоест всичко е някак твърде драматично и затова поражда съмнения. Въпреки това тези, които са предупредени, са въоръжени и желаещите да погледнат астероида трябва да имат запас от храна за около 5-6 месеца.

Надяваме се, че всички тези ужаси няма да се случат, че всичко ще бъде по-меко. Глобалистите обаче определено планират трудни неща за следващата година, така че следим развитието на събитията.

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *