Момчето, което предсказа пандемията, направи пророчества за 2022 г.

Младият ясновидец каза, че през следващата година животът ни най-накрая ще се нормализира. Промените обаче ще стават постепенно.

15-годишното момче от Индия на име Абигия Ананд предупреди година преди разпространението на коронавируса по цялата планета, че ни очаква световна пандемия. Той буквално каза, че през пролетта на 2020 г. ще се появи опасен вирус, срещу който всички лекарства и съществуващи ваксини ще бъдат безполезни. Освен това младежът уверяваше, че човечеството няма да може да се справи с болестта няколко години.

Оттогава мнението му се следи, а самият Абигия редовно радва (и тревожи) интересуващите се от нови прогнози. Съвсем наскоро той сподели какво ни носи 2022 г. Ако прогнозата през предходния декември беше, меко казано, не особено оптимистична, то този път новината е много по-радостна.

Според младия предсказател, някои грандиозни събития със сигурност ще се случат през новата година. 2022 г. ще влезе в историята, но ще трябва да се преборим с известни трудности.

„Периодът между декември 2021 г. и април 2022 г. ще бъде много важен. Той ще повлияе на следващите 400 години.“

Той засегна и темата за covid и ваксинацията. Според Абигия, поради постоянни мутации в близко бъдеще, нито едно лекарство няма да помогне за справяне с вируса.

Ананд обясни, че човешката имунна система може да работи по-добре от всяко научно изобретение. Той силно препоръчва на хората от всички възрасти да водят здравословен начин на живот и да закаляват тялото си. Тийнейджърът съветва да се занимаваме със спорт, да се храним предимно с растителна храна и да се опитваме да прекарваме повече време на открито.

Също така младият предсказател посъветва да бъдем по-внимателни с развитието на изкуствения интелект. Той смята, че всякакви технологии (в частност – 5G, който сега се внедрява активно във всички страни) могат да доведат до още по-големи трудности – неепидемиологични. И човечеството, уви, няма да може да повлияе на това – процесът вече е задействан.

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *