На Марс е открит надпис на перфектен английски (видео)

 

Много от нашите читатели, както и читатели по целия свят, познават тайванския уфолог Скот С. Уоринг, чието любимо занимания е търсенето на зелени човечета на Марс.

Последната му находка е някакъв древен блок с петроглифи:

Друга интересна находка от новата е направена от канала BEHIND THE SCENES – там е открит някакъв монолит, стърчащ от пясъка:

Като цяло Марс крие много загадки. Днес обаче VulcanWerks сподели със света находка, която би накарала дори челюстта на Скот Уоринг да падне:

Снимките от Sol 3344 са направени с камерата Chemistry & Camera (ChemCam) и са няколко:

Те си приличат, но това са различни снимки с лека промяна в зрителния ъгъл, което изключва някакъв артефакт на снимката. Главните букви NC се виждат доста ясно и изглежда, че пред тях има останки от друга буква. Самият надпис е направен върху фрагмент от някаква слоеста формация, вероятно – останки от метална конструкция или камък.

Как се е появил подобен надпис на Марс е загадка за всички, но НАСА не обяснява. Като опция се изразява версията, че текстът е направен от нацистите, които са били на Марс през далечната 1947 г., а сега някои се крият в Антарктида.

Друга версия предполага изместване в пространство-времето и ровърът се търкаля не само на Марс, но и на Марс в бъдещето, вече колонизиран от Илон Мъск. В този случай колонистите може да имат някои проблеми и сега разпространяват съобщения от камъни до Хюстън.

Най-популярното обаче остава предположението, че всъщност ровърът на НАСА не се търкаля на Марс, а някъде по-близо. Но тогава възниква втори въпрос: защо глобалистите заблуждават седем (?) милиарда души, като говорят за това как космическите кораби летят в необятната Вселена?

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *