Огромен НЛО е открит в Южна Африка (видео)

Известният уфолог Скот Уоринг, използвайки услугата Google Earth, е изследвал южната част на Африка и е открил много странна структура с форма на диск, която прилича много на класическа летяща чиния.

Според Уоринг мистериозният метален обект се криел в горичка от дървета далеч от най-близкия град. Обектът изглежда като класически диск със заострен връх в центъра.

Уфологът посочва и координатите, на които се намира този обект: 25°53’41.03″S 27°48’5.82″E

На снимката изследователят е открил и огромен кръг около обекта, подобен на тези, които очевидците обикновено намират на полето.

Не по-малко мистериозен е фактът, че няколко месеца по-късно НЛО изчезва от картографската услуга. Именно този нюанс позволи на уфолога да направи определени заключения.

Той счита, че странният обект с форма на диск принадлежи на извънземни и се е скрил сред дърветата за да не бъде забелязван.

Уоринг смята, че обектът е бил паркиран на това място нарочно, за да повлияе положително на технологичното развитие на човешката раса. Уоринг е сигурен, че това място трябва да бъде проучено, за да получите повече информация.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *