НЛО са посещавали Китай още преди 1000 години

Фрагмент от древен ръкопис, наречен „Странни инциденти“, съдържа необичайна история за неидентифициран летящ обект в Китай

Авторът на име Шън пише, че по време на управлението на император Ренцонг (1022-1063), ярък като перла обект понякога летял над град Янджоу през нощта, като първо е забелязан от местните жители в източен Анхуей, а след това в Дзянсу.

Шън описва този летящ обект:

„….вратата се отвори и поток от интензивна светлина като слънчевите лъчи се изля, след това външната обвивка се отвори, разкривайки огромна, голяма перла с размерите на юмрук, осветяваща вътрешността със сребриста бяла светлина.

Интензивната сребристо бяла светлина отвътре беше твърде силна за човешките очи; хвърляше сенки върху всяко дърво в радиус от десет мили. Тази гледка приличаше на изгряващото слънце, огряващо с червена светлина далечното небе и горите. Тогава изведнъж обектът излетя с голяма скорост и потъна в езерото като залязващо слънце.“

По-нататък Шън казва, че Ибо, поет от Гаою, е написал стихотворение за тази „перла“, след като е станал свидетел. Шен пише, че тъй като „перлата“ често се появявала в околностите на Фанглианг в Янджоу, жителите издигнали „Перлен павилион“ на брега, където хората плавали в лодки с надеждата да видят мистериозният летящ обект.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *