Още една официално потвърдена среща на самолет с НЛО (аудио)

Този случай беше потвърден официално от няколко ведомства

Екипаж на American Airlines се сблъска с неидентифициран летящ обект над Ню Мексико на 21 февруари 2019 г. American Airlines потвърди странния инцидент, при който „дълъг цилиндричен обект, наподобяващ крилата ракета“ е прелетял над Airbus A320.

„Току-що нещо мина над нас“

Полет 2292 на American Airlines е следвал маршрут от Синсинати за Финикс в неделя следобед, когато осъществява контакт с мистериозния обект на около 11 километра над североизточната част на Ню Мексико. Радиолюбителят Стив Дъглас е прихванал предаването на полет 2292 на честота от 127,850 MHz или 134,750 MHz.

В предаването, което можете да чуете по-долу, пилотът на American Airlines казва:

— Имате ли някакви обекти във въздуха? Просто нещо мина точно над нас. Не вярвам да казвам това, но изглеждаше като дълъг цилиндричен обект, като крилата ракета, движеше се много бързо точно над нас.

Центърът на Албукерке не отговорил на молбата на пилота, защото местният въздушен трафик пречел, пише Дъглас в блога си. Полет 2292 на American Airlines кацнал безопасно във Финикс малко след тази „среща“.

По-късно American Airlines потвърдиха автентичността на предаването:

„След като обсъдихме с нашия полетен екипаж и получихме допълнителна информация, можем да потвърдим, че това радиопредаване е от полет 2292 на American Airlines на 21 февруари. Ако имате допълнителни въпроси относно това, препоръчваме да се свържете с ФБР.“

Говорителят на ФБР Франк Фишър каза, че бюрото е „запознато с инцидента“.

Говорителят на ФБР Франк Фишър каза, че бюрото е „запознато с инцидента“. Той продължи: „Макар нашата политика не е да потвърждаваме или отричаме разследвания, ФБР непрекъснато работи с нашите федерални, щатски, местни и регионални партньори, за да споделяме разузнавателна информация и да защитаваме обществеността.

FAA също пусна кратко изявление, потвърждаващо инцидента:

„Пилотът съобщи, че е видял обекта над Ню Мексико малко след обяд местно време в неделя, 21 февруари 2021 г. Авиодиспечерите не са видели никакви обекти в района на радарите си.“

 

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *