Видео с кубичен НЛО, заснето от пилот на самолет, експертите признаха за истинско

Пилотът на Airbus A320, летящ над Меделин (Колумбия), погледнал през прозореца на пилотската кабина и забелязал истински НЛО сред облаците. Мъжът бързо грабнал смартфона си и започнал да снима това необичайно явление.

Той първо насочил камерата на телефона си към висотомера, който показвал, че лети на около 30 000 фута, и след това я насочил към мистериозния обект. Странният метален обект летял в обратната посока с висока скорост.

Изследователи от Proof Is Out There на History Channel внимателно разгледаха кадрите, като увеличили мащаба, за да се уверят, че корабът е с форма на куб. След това те интервюирали различни експерти за видеото.

Един изследовател предполага, че НЛО е с диаметър между 3 и 5 метра, но структурата му не прилича на някакъв земен летящ обект. Видео анализаторът смята, че полетът на НЛО изглежда истински, но възниква въпросът как пилотът е успял да съобрази и да увеличи обекта.

Експерт по въздухоплаване смята, че обектът е твърде бавен, за да бъде самолет или ракета, и каза, че не прилича на дрон. Той признава: „Нямам добро обяснение“. След това класифицира видеото като едно с „истински НЛО“.

Коментаторите са съгласни с мнението на експерта и обясняват, че пилотът е можел да реагира и да го доближи, защото вече го е видял и веднага е грабнал телефона. Мнозина вярват, че НЛО е извънземна сонда, изпратена на Земята, за да събира проби или да извършва наблюдение.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *