До мястото на катастрофирал НЛО е открит мистериозен кораб (видео)

Известният изследовател на паранормални явления Скот Уоринг разглеждал картите на Google и на брега на Антарктида  открил изоставен товарен кораб, заседнал в леда.

Според изследователя корабът е тук от няколко месеца. Той не знае къде се намира сега, тъй като картата може да не е актуализирана дълго време. Координатите на обекта са: 61°27’24.46″S 55°27’6.79″W.

Уоринг казва, че на снимката лесно може да се види парапет, минаващ от предната палуба към задната част на кораба. Очевидно това е обикновен товарен кораб, а не военен.

Изучавайки странния обект, уфологът не забравил за основния си интерес, заради който внимателно проучил повърхността на южния континент. Оказва се, според Уоринг, че недалеч от открития кораб се намира катастрофирал НЛО, за който, между другото, той съобщи миналата година.

Изследователят предполага, че може да има известна връзка между откритите точки на картата. Има различни версии, например, че корабът е акостирал на тези места, за да проучи мястото на катастрофата на НЛО, но по някаква причина е заседнал в леда на Антарктида. Какво всъщност се е случило там, може само да се гадае.

От друга страна, изследователите на паранормалното вече обърнаха внимание на този обект, което всъщност Уоринг се опитваше да постигне и сега остава само да чакаме нови данни за това мистериозно място.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *