Тайните досиета на Барак Обама съдържат информация за наблюдения на НЛО

Президентската библиотека на Барак Обама призна, че разполага с хиляди документи, свързани със съществуването на НЛО, съобщава Daily Star.

След запитване по Закона за свобода на информацията, Президентската библиотека разкри, че в момента съдържа „3 440 страници и 26 271 електронни файла“, за които се твърди, че са свързани със съществуването на неидентифицирани летящи обекти (НЛО).

14-та президентска библиотека получи искане по Закона за свобода на информацията от Джон Гринуолд-младши, действащ от името на The Black Vault.

Black Vault, информационно-аналитичен център за декласифицирани документи, пуска архивни файлове, получени чрез свободни заявки за информация като PDF файлове.

Хиляди документи за НЛО бяха открити след това искане. Последната им находка с класифицирани документи беше описана като „джакпот“ в акаунт в Twitter, където съответно беше публикувана екранна снимка на техния отговор.

Гриневалд помолил Президентската библиотека да предостави „документи и доклади за усъвършенстваната програма за идентификация на аерокосмическите заплахи, както и снимки и видеоклипове на неидентифицирани летящи обекти, неидентифицирани въздушни явления и програмата за усъвършенствани аерокосмически оръжейни системи“.

В резултат на това бяха изпратени 29 711 уникални файла, които биха могли да бъдат свързани с НЛО. Библиотеката добави, че сортирането на всички документи може да отнеме известно време.

Като се има предвид, че 44-ият президент на Съединените щати признава, че НЛО са истински, разкритите документи не трябва да изненадат ловците на НЛО.

В интервю за шоуто с Джеймс Кордън Обама каза: „Когато става дума за извънземни, има някои неща, които просто не мога да ви кажа в ефир. Но истината е, че има кадри и записи на обекти в небето, за които въобще не знаем какви са.“

„Как се движат, каква е тяхната траектория. Те нямат лесно обяснима картина. Така че мисля, че хората все още го приемат сериозно и се опитват да разберат какво е това.“

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *