В родилния дом за извънземни са открити артефакти, показващи, че Древен Египет е бил обитаван от друга раса

Възможно е в Египет да е правен опит за създаване на същества с други характеристики, за което свидетелстват откритите родилни домове за извънземни.

За това, че Египет е бил посетен от странни същества от небето, се говори в няколко древни папируса. И също така се казва, че през 1480 г. пр.Хр. в Египет е намерен папирус, в който пише, че при Тутмос III на земята е паднал огнен диск, който е бил с диаметър 50 метра, а излезлите същества са разговаряли с фараона.

А робите, които били с фараона, паднали по лицата си и нямали право да ги гледат. Няколко дни по-късно в небето се появяват много такива кораби. По заповед на фараона той събрал армия, за да ги държи под око. В небето над Египет се появили извънземни кораби, които отлетели на юг, а риби, гущери и други същества започнали да падат от небето над египтяните, което египтяните сметнали за чудо, а фараонът заповядал да се умилостиви бог Ра с жертва.

След известно време в Египет се случва технологичен пробив. Както знаете, папирусът се намира във Ватикана и не може да бъде получен от там.

Възможно е тази история по-късно да е била показана на стената на храма на Сет II в Абидос, който е издигнат сто години след описаните събития: изображения на хеликоптери и други самолети са ясно видими по стените на храма.

А на други места изображенията на фараоните винаги са придружени от странни джуджета, които имат подути глави. Храмът на Абу Симбел, над входа на който е изобразен истински извънземен с голяма глава. И на други изображения, които могат да се намерят в храма, свещениците хранят странна фигура с черни бадемовидни очи.

Това откритие е направено през 2000 г., когато подводни изследователи, водени от Франк Годие, изследват дъното на Средиземно море в търсене на корабите на Наполеон. Вероятно са търсили злато, но са намерили сензационна новина, която е била обсъждана, но веднага забравена.

Изследователите успяват да открият изчезналия под водата град Ираклион, който е един от най-проспериращите търговски центрове, но губи ролята си, когато Александър Велики построява Александрия. Според древногръцки източници Ираклион е построен в памет на бог Слънце (Ра), а гърците са наречени на името на Херкулес, който ги спасява от наводнението на Нил.

Като цяло нищо необичайно: още един град, руините на които са се плъзнали в морето, най-вероятно по време на тежко наводнение, статуи на фараони, руини на светилища – нищо необичайно. Но има един важен момент.

Когато изследвали останките на древен храм, водолази открили изображения на хора в скъпи дрехи, носени на ръце от хуманоиди. Всички деца бяха слаби, с тънки ръце и крака, издължени глави и големи бадемовидни очи – за пълна достоверност има инкрустация със зелени камъни.

Както това става ясно, предположенията заваляват едно след друго. Някои смятаха, че жените лекуват агресори. Останалите – че това е образ на божества. Други обаче са на мнени, че това е неоспоримо потвърждение, че в Египет извънземните са правили експерименти за кръстосване на хора и нашественици.

Провал на колонизацията

Ако добавим тук големите саркофази (които често се намират в земята, в стаи, вкопани в планината, където водят много тесни проходи, че дори човек трудно може да се обърне в тях, камо ли да носи саркофаг), неизвестен метод за транспортирането на големи мегалити на големи разстояния и изграждането на гигантски пирамиди, което, въз основа на вярванията на човешката цивилизация, не е оправдано по никакъв начин, тогава състоянието на нещата се очертава като извънредно.

И може би не напразно някои учени съобщават, че генният анализ на мумиите на фараоните показва, че те наистина са се различавали от обикновените хора. Може би Египет наистина е бил управляван от някаква космическа раса?

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *