Под пирамидите в Гиза в Египет е намерен „Звезден портал“, инсталиран от извънземни богове? (видео)

Преди няколко дни в пресата в някои страни от Близкия изток се появиха съобщения за невероятно тайно откритие на египетски археолози, което, въпреки че е направено преди много години, по неизвестни причини преди това не било публично достояние.

Става въпрос за египетска военна база на платото Гиза, където в продължение на десетилетия е отказван достъп не само на посетители, но и на археолози. Изглежда обаче, че там е имало разкопки и, според обема им, те са продължили много, много години:

Както може да се види на снимките, на египетската „военна база“ се намира огромна мегалитна структура под формата на огромна стълба, скриваща се под земята на десетки метри. При това проходът сякаш е направен с огромна фреза в дебелия скален слой.

Няколко фотографии от тази област веднага стигнаха до египтолозите, които веднага предположиха, че това не е водещ под земята коридор, а класически „възходящ тунел“ във вътрешността на разрушена пирамида:

С други думи, коридорът първоначално не е водел надолу, а нагоре, както това е направено в пирамидата на Хеопс. Но тъй като пирамидата е почти напълно унищожена, е останал само коридорът, който води към основата на пирамидата. Също така е възможно стълбата да е и низходящ коридор на разрушената пирамида:

Всички тези академични и така наречени „египтолози“ – са много находчиви и интелигентни, те могат академично да обяснят всичко. Дори и арматурата и следите от обработката на египетските каменни блокове.

В същата серия и е обяснението им за „разрушената пирамида“ – напълно неразбираемо – каква е тази военна тайна около купчина с разхвърляни камъни? Защо за съществуването на подземен проход не е било съобщено преди много години? Какво са търсили египтяните (по-конкретно онези, които управляват Египет) и защо са блокирали достъпа на туристи и други археолози?

В тази връзка има само две обяснения.

Първото обяснение е свързано с Херодот, който споменава за някакви подземни Архиви, в които египетските жреци пазят своите скъпоценни артефакти, които са получили или от „боговете“, или от някаква прото-цивилизация. И докато всичко това не е било намерено и извадено – всичко е било тайна. В противен случай картината на официалния свят може да се срути като къща от карти.

Второто обяснение сочи към Е. Кейси и други, по-модерни от Херодот източници. Според свидетелства на мистиците, под Гиза се намират не просто някаква музейни архиви с фрагменти от пластмасови саксии и фрагменти от високотехнологични обшивки на космически кораби. В действителност под Гиза има действащи машини, построени от самите „богове“, по-специално – устройства като „Старгейт“ или Звездни врати.

Ако се съди по разходите за изграждане на стълбата – тя е водела към няколко много, много важни артефакти, които сега вече са изнесени, след като информацията за стълбата се появи в пресата. Но какви са били тези артефакти – това е загадката!

И накрая, въпреки че откритието на странната огромна стълба – само по себе си е интрига, една много по-голяма интрига се крие в друго.

Според същия този Кейси, според редица други мистици, някои грандиозни открития в Египет ще бъдат сигнал за предстоящо начало на Трета световна война. Както казва египетската поговорка: „Когато Сфинксът проговори, в този ден животът на Земята ще свърши“.

Дали военните археолози не само са намерили мистериозния портал, но и нагло са почукали по него и сега „някои“ скоро ще дойдат за тях? Ще видим!

По материали на : https://www.diadrastika.com/2018/04/skala-konta-stis-pyramides.html#

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

 

Шокиращо откритие в Хеопсовата пирамида в Гиза: Извънземен трон за междузвездни пътешествия!

В мистериозната огромна кухина, с дължина най-малко 30 метра, която бе открит в Голямата пирамида в Гиза,  може да се крие железен трон, изработен от метеоритно желязо. Археолозите смятат, че… Continue reading „Шокиращо откритие в Хеопсовата пирамида в Гиза: Извънземен трон за междузвездни пътешествия!“

 

На Хеопсовата пирамида са открити извънземни послания

Някои предполагат, че на мъжа, направил странната находка, са му се присънили първите кадри от филма „Петият елемент“, чието действие също започва в Египет с извънземни същества Едно от посланията… Continue reading „На Хеопсовата пирамида са открити извънземни послания“

Ювал Ной: „Хомо сапиенс“ ще престане да съществува до един век

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *