Шегите на Матрицата: Жена срещна двойник на съпруга си

Пикси Роуз тренирала във фитнеса и била изумена, когато видяла собствения си съпруг Кейлъб да минава покрай нея, който в този момент, тя знаела със сигурност, бил у дома с малкия им син!

Когато разбрала, че този мъж не е Кейлъб, изненадата й станала още по-голяма, защото той изглеждал точно като него. Същият ръст, същото лице, същото телосложение, дори със същата коса и брада. Тя се запознала с този мъж и научила, че той се казва Анди.

По-късно тя казала на съпруга си за него и те решили да дойдат заедно във фитнеса, за да се опознаят. Те също така решили да доведат сина си със себе си, за да видят дали Кейлъб и Анди наистина си приличат толкова, че детето да може да обърка баща си с Анди. Пикси Роуз споделила тази невероятна история в акаунта си в TikTok и публикува видео с Кейлъб, който влиза в стаята с бебето на ръце, където Анди го поздравява.

Хлапето в ръцете на баща си изглежда объркано, когато вижда същия „баща“ пред себе си, само че без очила. А когато Анди взема очилата на Кейлъб и си ги слага, момчето от изненада отваря уста. „Това е пълен двойник на съпруга ми! Истинска лудост е да ги видя да стоят един до друг. Не, те изобщо не са роднини!“, казва Пикси Роуз.

Видеото предизвика голям интерес в социалните мрежи и стотици хора оставиха коментари по него, удивени от невероятната прилика между Кейлъб и Анди. Някои предложиха да се тества тяхната ДНК, за да се види дали биха могли да бъдат тайно разделени близнаци, други предполагат, че може да са имали един и същ баща, който е дарил спермата си на банка за сперма.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *