Ракът е програма – значи трябва да се работи именно с тази програма

Струва си да се отбележи, че днес има едностранен, тоест проблемно-центриран подход към борбата с рака по целия свят.

Този подход се крие във факта, че те само се опитват да лекуват рак и по този начин влияят на това, което вече се е случило, тоест на последствията.

Какво излиза от това всички знаете, както се казва, без коментар.

И медицината няма нищо общо с това. Тя изпълнява функциите си доста съвестно, тъй като лечението по дефиниция е „облекчаване, премахване на симптомите и проявите на определено заболяване“.

Забележете симптомите и проявите, но не и причините за самото заболяване.

Учените са установили, че ракът е срив в генетичната програма, който причинява генна мутация, което от своя страна води до срив в програмата за нормалното функциониране на организма.

Тъй като говорим за програма, то това във всеки случай е нещо, което не принадлежи към материалната сфера. Всички знаете, че всяка програма е просто информация, която е предназначена да управлява физически обекти. Но без нея физическото ще бъде „мъртво“. Например всеки съвременен компютър ще бъде безжизнен, ако не се инсталира програма в него.

Оттук и изводът – добрата програма осигурява ефективно и адекватно функциониране на организма, а лошата води до психосоматични разстройства и в резултат на това до заболявания.

Такава контролна програма на човек е неговият мироглед, който чрез психиката, чрез мозъка осъществява функционирането на целия организъм като цяло.

Следователно е съвсем очевидно, че ракът като причина може да бъде елиминиран само в резултат на корекция на светогледната програма и психичните състояния на човек.

За съжаление днес никой – нито учени, нито лекари – не иска да обърне внимание на факти, които не могат да бъдат отречени. Всички те все още търсят нещо, което никога не може да бъде намерено – лек за рак.

Но ракът е психосоматично заболяване, така че психологическата корекция е от решаващо значение при работата с това заболяване.

Без това е просто невъзможно да се победи ракът. И, напротив, съвместните усилия на медицината и психологията вече са в състояние да решат радикално проблема с рака.

Бъдете здрави! Грижете се за себе си и близките си!

ВЛАД СВЕТОЧ, доктор по психология (Psy.D, САЩ), онкопсихолог

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *