В мрежата се появиха предсказания на Нострадамус за 2023 г

Предсказанията на средновековния учен Нострадамус винаги са предизвиквали и продължават да предизвикват интерес сред хората. Той предсказа много трагедии, които вече са се случили в различни страни по света.

Французинът предупреждава за войни, разпадане на Съветския съюз и други глобални събития. Въпреки факта, че изследователите тълкуват четиристишията на Нострадамус по различни начини, техните мнения често са сходни. Това важи и за 2023 г.

Известните четиристишия на прорицателя се изучават от специалисти, любители на паранормалното. Това не е изненадващо, тъй като много от предсказанията на Нострадамус се сбъднаха по време на живота му, пророчествата остават актуални и до днес.

В своите четиристишия известният астролог кодира в алегорична форма онези събития, които ще трябва да се случат на човечеството в бъдеще. В основата на творчеството на Нострадамус са десет центурии, както се наричат преданията, които са свързани помежду си. Те включват повече от 900 четиристишия.

Предсказанията на френския астролог за 2023 г.

Трета световна война

Без да навлизаме в тънкостите на изчисляването на датите, които предсказателят също е кодирал, можем да кажем, че през следващата година ще започне Третата световна война. Поне така твърдят много изследователи на четиристишията. Джон Хоуг в книгата си „Нострадамус. Пълна колекция на пророчествата” пише, че глобален военен конфликт ще се случи през след 2020-те години. В епицентъра на действието ще бъдат Русия, САЩ и Китай.

„Седем месеца от Великата война хората умряха от жестокости“, пише Мишел дьо Нострадамус.

Глад

Въпреки че преди това предсказанието за глада се приписваше на 2022 г., сега изследователите смятат, че може би френският учен е имал предвид все пак 2023 г. Както бе споменато по-горе, подобни разногласия се дължат на тълкуването на датите. Както и да е, в бъдеще, според Нострадамус, хората, водени от глад, ще започнат да се местят от място на място, но това няма да повлияе на ситуацията по никакъв начин. Проблемите с питейната вода и реколтата заради използването на химически и ядрени оръжия ще останат.

Икономическа криза

Сривът на икономиките през 2023 г., който Нострадамус също е видял, може да се счита за естествена последица от глобалния конфликт. Джоузеф Йохманс, който изучава древни текстове, съобщава, че в своите четиристишия френският алхимик говори за обезценяването на парите. През 2023 г. хората уж ще палят огньове с банкноти, защото парите вече няма да стават за нищо друго. Ще има бунтове, тъй като вложителите ще нахлуват в банките, но вратите няма да бъдат отворени за тях.

Природни бедствия

Френският фармацевт и алхимик предсказва, че 21 век ще бъде белязан от голям брой всякакви природни бедствия и стихии. Няма да бъде изключение според Нострадамус и 2023 г. И това не е изненадващо: именно през споменатата година предсказателят вижда промяна в орбитата на Земята. Освен това изследователите смятат, че Нострадамус е предсказал падането на огромен метеорит на нашата планета, както се вижда от едно от четиристишията за огнена следа в небето. В резултат на това събитие Англия и част от Съединените щати ще потънат под вода.

Изкуствен интелект

Много автори на публикации, посветени на предсказанията на Нострадамус, са сигурни, че французинът е описал и някакъв вид „бунт на машините“, който очаква земляните в бъдеще. Има предположение, че говорим за изкуствен интелект, който в крайна сметка ще подчини цялата планета с помощта на интернет.

Подобна информация се появи наскоро в някои западни медии. Сериозните тълкуватели обаче призовават да не вярвате на всичко безразсъдно.

Защото преди това Майкъл Макклелън, въз основа на анализа на катрените на Нострадамус, стига до извода, че през 2012 г. Китай ще се откаже от социалистическата идеология.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *