Хора се срещат с извънземни след катастрофа на НЛО в Бразилия през 1996 г. (видео)

На 13 януари 1996 г. военновъздушните сили на САЩ свалят НЛО, който пада на шест километра от малък град в югоизточна Бразилия.

Седем дни по-късно две сестри, на 14 и 16 години, и техен 21-годишен приятел забелязват малко, уплашено извънземно с големи червени очи, приклекнало до стената. Изплашили се и избягали.

Бразилската полиция и военни залавят най-малко двама извънземни, единият от които одраскал офицер, заразил го и в крайна сметка го убива – той починал заедно с извънземните. Военновъздушните сили на САЩ конфискували телата на извънземните и ги откарала в неизвестна посока. В продължение на 26 години бразилски военни прикриват информация, като заплашват да убият очевидците.

Повечето хора, чули разкази на очевидци четвърт век по-късно, са убедени, че те казват истината.

Новият документален филм Moment of Contact (в момента тече по Amazon и Apple TV+) предоставя най-убедителните доказателства, че извънземни не само съществуват, но и са посещавали и умирали на Земята.

Професорът и пилот-любител на име Карлос де Соуза твърди, че е бил свидетел на катастрофата във Варгиня, Бразилия на 13 януари 1996 г.

Във филма де Соуза описва космически кораб с размерите на училищен автобус, но с формата на подводница с бял дим, излизащ от дупка в опашната част. Той сравнява НЛО с неизправна пералня, която се клати и потрепва в небето.

Когато очевидците влезли в контакт с извънземното, казали, че то  изглеждал уплашено, изглеждало, че страда от горещина.

Де Соуза казва, че е изтичал до мястото на катастрофата, където е видял парчета метал, разпръснати по полето, които приличат на тънко алуминиево фолио. Той казва, че вдигнал парче метал, смачкал го в ръката си, след което го пуснал, а то се върнало в първоначалния си вид.

Веднага след това, по думите му, се появили военни, а войниците започнали да му крещят да се маха.

„Махай се! Махай се! Нареждам ти“, крещяха те, докато един от полицаите опрял пушка в лицето му.

Седем дни по-късно сестрите Лилиана и Валкирия Силва и тяхната приятелка Катя Ксавие се разхождат през празен парцел между две къщи, когато забелязали същество само на осем метра от тях.

Аз бях напред, а те бяха малко по-далеч“, обяснява Лиляна, която е била на 16 през 1996 г., в „Момент на контакт“ на Джеймс Фокс.

„Докато минавах, забелязах нещо. Погледнах и видях това същество. Изглеждаше, че страда от жегата.“

„Когато Лиляна изпищя, погледнах и изпитах страх“, казва Валкирия, която тогава е на 14 години. „Погледнах в очите му и видях, че е уплашено. Точно както аз бях уплашена, съществото също беше уплашено. Видях, че се страхува от нас. Това беше размяна на страхове. Негов за нашите. То просто се страхуваше от нас тъй като се страхувахме от него. Създание, с което не бяхме запознати.

„Това, което видях, ме спря“, казва Катя, която тогава е на 21 години. „Това ме прикова към мястото. Имаше червени очи, мазна кожа. Не виждах отворена уста. Не се усмихваше… Тъжно изражение. Свит гръб. Нямаше коса. Очи три пъти по-големи от нашите. „

След писъка Лиляна побягнала, а две момичета се присъединили към нея.

„Това, което видяхме, не беше нито човек, нито животно. Сега си мисля, че е същество от друга планета„, казва Лиляна.

„Не беше човек, нито животно. Какво беше, не мога да кажа“, казва Валкирия. „След като тичахме известно време, спряхме и сe попитахме какво виждаме и след това изтичахме при майките си.“

Излязох за да се срещна с момичетата“, казва майка им Луиз във филма. „Защото майките имат шесто чувство… Страхуваха се, вървяха бавно и се дърпаха една друга“.

„Бяхме деца католици и си помислихме, че може да е демон. Затова бяхме толкова уплашени“, казва Лиляна.

Луиз накарала момичетата да се върнат и когато се върнали, майка им видяла отпечатък в пръстта, който беше нарисувала за режисьора Фокс. Беше кръгъл крак с три дълги пръста.

В продължение на 20 дни усещах миризмата“, каза Луиз. „Не можех да понасям миризмата. Не знам откъде дойде. Дори носа си измих със спирт.“

„Беше миризма на амоняк“, казва Катя.

„Не, не беше амоняк“, казва майката. „Мирис по-лош от сяра. Каква странна миризма … Грабнах Катя и казах: „Да се ​​махаме оттук!“.

Те разказват историята си на пресата и са посрещнати предимно с подигравки по това време. Но момичетата не са променили показанията си през 25-те години между това събитие и заснемането на филма през 2021 г.

Според филма на шест километра от мястото на катастрофата военните поставили блокада. Източници казват, че местната пожарна служба, под контрола на военната полиция, е заловила едно от съществата сутринта, а друг офицер е заловил второто близо до мястото, където трите момичета са го видели по-късно следобед.

Тогава съществото одраскало младия офицер Марко Серес, който скоро се разболял и потърсил помощ в болницата, разказва филмът. Лекарят, който го е лекувал, каза, че Черес е говорил откровено за случилото се, защото се е страхувал, че умира и се е борил за оцеляване.

Двама души, които не са участвали във филма Момент на контакт, говориха ексклузивно пред The ​​Post за високопоставени бразилски служители, които им разказали за собствените си срещи със същества.

Беше тънко, слабо и крехко“, казва Виторио Пакачини, цивилен изследовател на НЛО, който твърди, че през 2012 г. старши офицер му показал 35-секунден филмов клип на съществото.

„Имаше кафява кожа с масло или мазнина по тялото. Имаше голяма глава с червени очи без зеници. Лицето беше като на влечуго, като жаба, със странни червени очи, три пъти по-големи от нашите, и три издатини на върха на глава.“

Повече от две десетилетия след като се твърди, че са се сблъскали с извънземни, очевидци нарисуваха съществата за създателите на филма „Момент на контакт“.

Пакачини казва, че съществото е било живо, но изглеждало, че е на път да умре.

– Издаде лек звук — каза той. — Като пчела.

Патрисия Фернандес Силва описва две същества, които са почти идентични с описаното от Пакачини и трите момичета. Тя казва, че бивш шериф на Вирджиния, който разбрал, че тя прави изследвания на НЛО, я поканил в офис сграда през 2014 г., където той и четирима други служители я разпитвали с часове.

„През цялото това време те ме питаха за отношението ми към Варгиня, но аз никога не съм разследвал този случай. Знаех за него, но нямах нищо общо с него!“

Накрая старшият офицер помолил другите офицери да напуснат стаята. След това й показал цветна снимка, направена на филм и отпечатана на хартия Kodak.

На снимката, казва Силва, имаше две същества, едното мъртво, а другото приклекнало точно както го описват трите момичета. „То имаше три – няма да кажа рога – но три високи цирея на челото“, казва тя.

Виторио Пакачини твърди, че е виждал тези същества. Според него смъртни заплахи го принудили да се премести в Италия.

„Той показа снимката и каза:„ Сигурен ли си, че не знаеш нищо за този ден? Разгледай снимката! Бях уплашен! Но аз казах: „Не. Не знам нищо.“

Бившият шериф казал на Силва, че ръцете му са били парализирани, откакто е хванал краката на съществото. Ръцете на мъжа били изкривени и той несръчно се опитал да извади снимка, която съхранявал в прозрачна папка, казва тя.

За разлика от Пакачини и момичетата, Силва казва, че очите на създанието са черни, а не червени. Но иначе тя описва идентични същества.

Патрисия Фернандес Силва твърди, че също е виждала съществата.

„Устата беше много малка“, казва тя. „Кожата на живото същество беше лъскава, но не беше с мазен блясък. Беше някак лепкава, сякаш току-що беше излязло от басейна. Беше мокра, влажна кожа.“

Пакачини казва, че разполага с видеозаписи на разговори с най-малко седем военни офицери за срещата, които съхранява на сигурно място. След като обвини военните, че крият информация, той каза, че враждебни шофьори са блъскали колата му на магистралата четири пъти. За четвърти път по колата му е стреляно два пъти. Според него през годините е получил стотици смъртни заплахи и през 2004 г. се е преместил в Италия, за да се укрие от преследване.

Филмът „Момент на контакт“ се появява във време на засилен интерес към НЛО. През 2017 г. основните новинарски медии отразяват доклади на пилоти от ВМС за НЛО – преименувани на Неидентифицирани въздушни явления.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *