Мъск предсказа скорошна среща с извънземни

Милиардерът на срещата на Г-20 предсказа бъдещето на Земята

Американският милиардер Илон Мъск се обърна чрез видео връзка към участниците в срещата на Г-20, която се провежда в Бали.

По време на обръщението си Мъск говори за своята визия за бъдещето на Земята, той е сигурен, че човечеството скоро ще се срещне с извънземни.

Това съобщава The Economic Times.

Бизнесменът смята, че си струва да се разширят човешките познания, за да могат хората да разберат Вселената и своето място в нея. Той добави, че ако започнете да изследвате звездната система, можете да намерите извънземни или древни цивилизацаии.

Можем да разширим човешкото познание допълнително, така че да можем да разберем естеството на Вселената и нашето място в нея и как сме стигнали дотук, а може би и смисъла на живота. Пораснете и изследвайте звездната система и може би ще открием извънземна цивилизации или да открием цивилизации, съществували от милиони години. Може вече да не съществуват, но ние виждаме руините на древни цивилизации. Мисля, че би било невероятно интересно да отидем там и да изследваме галактиката, „- каза той.

Ръководителят на космическата компания Space X също каза, че в бъдеще би било по-добре да се строят подземни тунели, за да се справим със задръстванията, вместо да се въвеждат летящи коли, защото те „падат на главата“.

Електромобилите и тунелите са абсолютният отговор на възможно най-лошото задръстване във всеки град, защото можете да отидете колкото искате надълбоко, докато проблемът бъде отстранен“, добави Мъск.

Той иска да види ракетни платформи по целия свят, които ще позволят на хората да пътуват „до другия край на света“ със скорост 20 пъти по-висока от скоростта на звука.

Мисля, че наистина би било чудесно, ако можете да стигнете навсякъде по света за по-малко от час“, каза още милиардерът.

https://economictimes.indiatimes.com/tech/technology/elon-musk-sees-aliens-tunnels-in-a-candlelit-g20-vision-of-the-future/articleshow/95509496.cms

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *