Пирамида на Марс или пак зрителна измама?

В момента малко хора се изненадват от „каменните“ находки на повърхността на Марс.

Така наречените виртуални археолози с тяхното богато въображение са направили огромен брой подобни „открития“. Въпреки че може да се признае – понякога някои открити структури изглеждат много интригуващи, и мнозина са на път да повярват в извънземен живот.

Някои изследователи смятат, че тези открития може да показват наличието на разумен живот на Червената планета в миналото. В това е убеден и Скот Уоринг, известен изследовател от Тайван, който внимателно изследва изображенията на марсиански роувъри за нещо необичайно.

Например, наскоро в едно от последните изображения на повърхността на Марс той откри „главата на статуя“, която според него по чудо се е запазила в скални образувания. Тази статуя, според Уоринг, изобразява влечуго, което най-вероятно е живяло под водата.

И ето още едно такова откритие!

Сред каменния хаос ясно личи Пирамида? Невъзможно!

Според мнозина специалисти това е истинска пирамида, но без връх. Като се има предвид почтената възраст на Червената планета, може да се предположи, че върхът на пирамидата може просто да се е разпаднал поради ерозия. Освен това на Земята археолозите често намират подобни сгради, разрушени от времето.

Остава въпросът естествено или изкуствено е това образувание?

Какво мислите?

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *