Секретен проект разкрива тайната за земните бойци на Марс

Интернет може да бъде доста диво място, пустош от слухове, спекулации, приказки, фалшиви видеоклипове и понякога откровена дезинформация, всичко това е неуправляемо и малко като Дивия запад.

Несъмнено една такава история е тази на човек, който споделя преживяванията си със супер войници, марсиански бази и междугалактическа война, за които той твърди, че са абсолютно верни. Така че затегнете коланите, сложете си шапчицата от станиол, защото ни предстои едно диво пътешествие по орбитата на наистина странното.

През 2006 г. човек, наричащ себе си „Капитан Кей“ (по-късно се разкрива, че е Ранди Крамър, но „Капитан Кей“ звучи готино, така че ще се придържаме към него) излезе от сенките на строго секретното, като заяви, че е член на Корпуса на морската пехота на САЩ (USMC) и с доста невероятно странна история за разказване.
Според него всичко започва, когато е много малко дете, едва на 3-4 години, когато членове на сенчеста организация идват при него през нощта, за да го вербуват тайно в програма, наречена Project Mannequin. Според него това е строго секретна правителствена програма, насочена към създаване на супер-войници, които да бъдат по-силни, по-ефективни и по-послушни убийци на бойното поле. Децата са избрани, защото техните младежки умове са смятани за по-гъвкави и лесно сформиращи се, телата им са по-способни да издържат и да се адаптират към суровостта на това, което ги очаква:

Методите, използвани за създаването ми, се опитват да накарат супер войниците да убиват всичко, по всяко време и навсякъде – и като човешки животни, повечето от нас просто не са създадени по този начин, така че се съпротивляваме – и тогава основната функция е да „потиснем“ желанието за съпротива. Вместо да създадете най-добрия супер войник, който можете, вие създавате само най-послушния. Такова програмиране не се опитва да създаде нещо, което убива по команда, а по-скоро създава дълбоко вкоренен инстинкт за защита на племето и територията си, когато са застрашени. Така че, стига да можете достоверно да му обясните заплахата, войникът ще използва цялата си сила и хитрост, за да унищожи всичко, което може да навреди на онези, които е генетично предразположен да защитава.

За да участва в това обучение, той казва, че тези агенти са го взели от дома му посред нощ и го отвеждат в тайна база извън планетата, където е бил обучаван и индоктриниран в продължение на дни или седмици. За да е сигурно, че никой не знае, че е изчезнал, пътуването във времето е било използвано, за да го върне обратно до точния момент, в който е бил отвлечен, оставяйки спомените в съзнанието му като сън. Кей, заедно с 300 новобранци, също трябва да участва в програма, наречена „Проект Лунна сянка“, която е следващата стъпка и, според него, разклонение на правителствената програма за контрол на ума, наречена MK Ultra.

Когато навършва 17 години, обучението му се смята за завършено и се предполага, че е изпратен да се присъедини към това, което той нарича „Отбранителните сили на Марс“ (MDF), част от Тайната космическа програма на САЩ (SSP), която е създадена, за да защити петте марсиански колонии на Земята , и претенциите за Марс като територия на САЩ. Територия, както и осигуряване на безопасно място за отстъпление в случай на катаклизъм, който слага край на мира на Земята. Интересното е, че се предполага, че това е съвместна програма на Съединените щати, Китай и Русия, които тайно са работили заедно, за да гарантират, че всичко върви гладко зад кулисите. Тези колонии очевидно са били на планетата от 1960 г.(!) и че кацането на Луната е било параван за отклоняване на общественото внимание от истинските цели на НАСА, които са били да колонизира Марс и да защити планетата.

За да стигне до Марс, той твърди, че първо е бил отведен до свръхмодерно съоръжение на нашата Луна, след което е бил отведен до Червената планета на борда на специална совалка и доставен в колония, която той нарича Aries Prime, тайна военна база, наречена Zebra Forward Station. Съоръжения за телепортация също били налични, но вероятно все още се смятали за рискови по това време. При действителното си пристигане на Марс той казва, че е бил изненадан, че атмосферата е годна за дишане, и разказва опита си от кацането:

Кацнахме в Aries Primus, централата на MCC (Mars Colony Corporation) и MDF (Mars Defense Force). За моя изненада слязохме по стълбата и излязохме на марсианския въздух. Въздухът беше рядък и хладен, но Слънцето беше достатъчно горещо, за да сe усети. Въпреки че е по-слабо, Слънцето бе доста горещо и ярко на пряка светлина. Ние се оказахме на опашка за служители със скенери в ръка, които ще сканират пакета за трансфер и след това ще ни насочат към о място за кацане на совалка, която ще ни отведе до нашето работно място.

Той също така се изненадал да разбере, че хората не са сами на Марс и че всъщност има два местни извънземни вида на планетата. Единият е описан като вид насекомо, доста образно наречен „инсектоиди“, който живее под земята в сложни кошери, докато другият е по-скоро влечугоподобен по природа и няма да получите точки, ако познаете, че се наричат ​​„рептоиди“. Двата вида имаха доста сложни отношения с хората, които обитаваха техния свят, преминавайки от безразличие към случайни сблъсъци и след това обратно към мир в няколко случая.

Капитан Кей ще бъде тук през следващите 17 години, през което време той твърди, че е бил на летателно обучение и също така казва, че самият той е участвал в някои от тези битки, често обличайки костюм със силов механизъм. Мирът наистина настъпва, когато хората, инсектоидите и рептоидите обединиха силите си, за да се борят срещу раса от зли извънземни нашественици, наречени драконианци.

Малко преди края на двадесетгодишната му служба той казва, че се е състояла мащабна битка с дракоидите, която ги е прогонила, но е оставила стотици мъртви. Малко след това мандатът на Кей приключва и той е преместен обратно на Луната, където историята вероятно става още по-странна, отколкото е.

В лунната база Кей казва, че е преминал през дълъг процес на обратно стареене, който го е върнал в младостта му и след това го е изпратил обратно във времето на Земята през 1987 г., преди дори да я напусне. Преди да бъде изпратен обратно, се провежда церемония в чест на това събитие, на която присъства не друг, а самият бивш министър на отбраната Доналд Ръмсфелд. След това ще му отнеме години, за да възстанови изгубените си спомени, които или са били нарушени от процеса на пътуване във времето, или умишлено изтрити, но те се връщат и го оставят в състояние на шок.

Точно сега може би се чудите защо капитан Кей смята, че може безопасно да сподели тази променяща света информация и може да се изненадате да научите, че той казва, че му е наредено да докладва всичко на офицер с по-висок ранг. Кей казва, че мистериозният бригаден генерал Смайт, едно от най-добрите момчета в програмата, е дошъл при него с разрешение да свали капака от всичко и той говори за това:

Когато той лично ми даде зелена светлина (той каза, цитирам: „Давам ти зелена светлина да направиш публично достояние всичко, което знаеш…“), аз попитах: „Всичко?“, а той каза: „ ВСИЧКО!”

Всичко това звучи напълно неуместно и е така, но капитан Кей продължава да настоява, че това не е някаква лоша научно-фантастична криминална история, а всичко е много, много истинско. Той продължава да пише за преживяванията си, да дава интервюта за всичко това и дори издава свой собствен бюлетин, посветен на това.

Бел. ред.: Е, ако не е истина – добре е измислено!

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *