Аборигени в Китай са резултат от смесени бракове между хора и извънземни

В различни части на света археолозите откриват древни гробища на мистериозни хуманоидни същества.

Разположена в отдалечен район на Китай, известен като „Забранената зона“, в пещерата Хебита са открити 716 мистериозни скелета. Височината им не надвишава 130 см, те имат големи глави с огромни очни кухини и малки беззъби челюсти.

На шията на всеки скелет е закрепен каменен диск с диаметър около 30 см с изсечени неразбираеми символи.

През 1962 г. китайският учен Тум Ум Нуем успява да дешифрира надписите върху дисковете. Те разказват за историята на племето Дропа, чиито последни представители са открити през 1947 г. от английския изследовател Карил Робин-Еванс.

Според каменната „хроника“ дропа са дошли на Земята от планета, разположена недалеч от Сириус. Първите извънземни от там се появяват на Земята преди около 20 хиляди години, следващите – едва през 1014 г. сл. Хр. По време на последното им пътуване корабът им претърпява крушение и те не могли да се върнат.

Преди няколко години „пещерата на извънземните“ е посетена от немския археолог Валтер фон Молтке. Той предположил, че погребението в пещерата е древно гробище, където дропите са погребвали мъртвите си в продължение на много години.

От 716 скелета 12 се различават от останалите с по-малък ръст и големи черепи и очни кухини. На крака на един от тях се виждат следи от хирургическа интервенция, направена с лазер … Най-вероятно това са представители на първото поколение колонисти, родени на друга планета.

Според информацията, достигнала до наши дни, племето дропа е изчезнало. Вниманието на изследователите на аномалните явления обаче беше привлечено от жителите на китайско село, където височината на жителите не надвишава 115 см.

Отначало за това бяха обвинени условията на околната среда. Наскоро обаче уфолозите изложиха абсолютно невероятна хипотеза за произхода на хората джуджета. Оказва се, че местните легенди разказват за извънземни, слезли от разбил се кораб преди 12 000 години. Според изследователите малките местни жители са резултат от смесени бракове между хора и извънземни.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *