До Слънцето се появи странен обект, внезапно променящ траекторията на полета си (видео)

На 20 декември 2022 г. в Слънчевата система беше заснет мистериозен неидентифициран обект, който сякаш се движи по посока на Слънцето, но внезапно променя посоката си, обръщайки, без да забавя скоростта си.

Обикновено, когато комета обиколи Слънцето, тя се връща от другата страна, но този обект не обикаля около Слънцето, а точно пред него прави параболичен завой и лети обратно в космоса.

Уфолозите смятат, че това може да е НЛО, контролиран  от извънземни. YouTube каналът Suspicious0bservers предлага две основни теории за това какво може да бъде.

Един коментатор твърди, че скоростта и размерът ще доведат до много усукване и обектът най-вероятно ще се разпадне или изгори. Ако беше обект с размерите на планета, тогава той щеше да има енергия, която е противоположна по полярност на тази на Слънцето.

Друг изследовател предполага, че обектът просто се е приближил към камерата отзад, след това се е приближил до Слънцето и по параболична траектория е прелетял покрай него. Единственото нещо, което изненада коментатора, бяха размерите и скоростта на небесното тяло.

Като цяло коментаторите не намериха недвусмислен отговор на откритата аномалия.

По-рано известният изследовател Скот Уоринг каза, че една от снимките, направени от космическата сонда на НАСА SOHO, показва „град под повърхността на Слънцето„.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *