Американският полицай, който бе отвлечен от извънземни

Отвличане на американски полицай разкрива извънземни бази на Земята и използването на нашата планета като източник на енергия

Била студена декемврийска вечер през 1967 г., когато полицаят Хърбърт Ширмър среща извънземни. Той патрулирал и проверил местния краварник, където открил странно поведение на добитъка.

Около час по-късно, около 2:30 сутринта, 22-годишният Хърб Ширмър кара патрулната си кола по магистрала 6 към магистрала 63 в Небраска. Изведнъж усетил нещо необичайно и се дезориентирал.

Ширмър карал към кръстовището с магистрала 63, когато забелязал странни червени светлини, които се реят над земята отдясно. Ширмър предположил, че това е просто камион, така че продължил през кръстовището, подкарал колата си на около 40 фута от обекта и включи фаровете на колата си. Той бил изумен, когато видял, че обектът определено не е камион. Светел ярко и имал метален корпус. Полицаят забелязал също, че мигащите светлини идвали от прозорците на „чинията“.

В доклада си той по-късно пише: „В 2:30 сутринта на 3 декември 1967 г. видях НЛО на кръстовището на (американска магистрала) 6 и (небраска магистрала) 63. Вярвате или не.“

Той си спомня, че това е летящ обект с овална форма, широк 20 фута и висок 15 фута. Той също така казва, че когато НЛО се приближил до него, той се издигнал още 10 фута от земята, издал силен звуков сигнал, изстрелял лъч светлина към земята и след това изчезнал в небето.

Офицер Ширмър погрешно решил, че срещата му с извънземния кораб е приключила. Той забелязал, че когато се върнал на мястото си в 3 сутринта, загубил 20 минути. Известно време между изчезването на космическия кораб и завръщането на станцията просто изчезнало от паметта му!

Когато се опитал да си легне, се оказало, че не може да заспи поради силно главоболие. За да мине времето, той прегледал тялото си и намерил червен белег под лявото си ухо.

Ширмър прави записи в дневника си, като записва всеки детайл, който може да си спомни за срещата си с НЛО.

Той се мъчел да си спомни какво се случи в рамките на 20 минути след срещата с НЛО, но няколко месеца по-късно през юли 1968 г., психологът, д-р Лео Спринкъл от университета на Уайоминг, извършва експеримент с помощта на хипноза и успява частично да възстанови информацията, унищожена от изтриването. Тези сесии били част от изследователски проект на Condon Committee, който изучава как се сформират спомените по време на хипнотична регресия.

Ширмър си спомнял, че двигателят на колата му заглъхнал и радиото изгаснало. Той видял бяла и неясна човекоподобна фигура да излиза от космическия кораб и да се приближава до полицейската му кола.

Според него извънземното същество го докоснало с някакво устройство, казвайки: „Ти ли си пазачът на този град?“. Ширмър отговорил: „Да, сър“, след което извънземният го помолил да дойде с него.

Извънземният завел Ширмър в космическия кораб. Вътре било пълно с кабели, крушки и различни уреди. По време на престоя си на кораба той срещнал няколко извънземни, които били по-малки по размер. Тези извънземни му казали, че има други подобни кораби, летящи в земната атмосфера.

Той също така научил, че извънземните имат много бази в САЩ,  а тези същества идват от близка галактика и посещават Венера за известно време. Казали му, че тяхната задвижваща система използва обратен електромагнетизъм и те използват Земята като източник на енергия. Тяхната цел да бъдат там е да попречат на човечеството да унищожи планетата Земя.

Condon Committee единодушно отхвърлил доклада на Ширмър като чиста заблуда и халюцинация. Д-р Спринкъл не се съгласил, но не успял да ги убеди.

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2023 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *