Системата: Вие не трябва никога да се събудите

Тук всичко е устроено така, че никога да не се осъзнаете и винаги да спите.

Част 1. Образование.

Цялата система на тази планета има една цел – да поддържа вашия сън. За целта сте въведени в състояние на зомби, роб, който не осъзнава себе си, не помни кой е и защо е тук.

Системата на живота – от момента на раждането до самата смърт тук се поддържа от съня. Системата от детски градини, училища, институти има за цел да развие у вас само една функция – да помните и да вярвате на всичко, което ви се казва.

Научавате се да помните всичко, от което не се нуждаете, без да поставяте под съмнение тази информация.

И още веднъж: хората тук не са научени да мислят, да осъзнават, да се замислят, да търсят отговори, знания, да получават информация, да се доверяват на себе си и на инстинктите си.

Тук те се учат да се доверяват на непознати и да помнят какво казват. От поеми до математически формули и дати на византийското иго. Никой от вас не се усъмни в тези формули и дали въобще е иго.

Влагате в главата си това, което ви е казано да вложите в нея. Не са ви учили да мислите, да търсите, да мислите, да разширявате съзнанието си.

Били сте научени да бъдете роби, които следват команди, без да задават твърде много въпроси. Заспали роби без свое мнение и съзнание. За да раждате едни и същи робски деца и да ги възпитавате по същия начин. Създаване на нови роби за системата и обучението им да се подчиняват без въпроси и съмнения.

Следователно тук има толкова малко хора, които са в състояние да мислят, да поставят под съмнение знанията, които са им натъпкали в главите.
За да направите това, трябва да имате различно съзнание в тялото.

Част 2. Начин на живот

Стандартна схема, така че да нямате време да се събудите.

Не трябва да имате много време за себе си. Първо сте научени да запомняте тонове безполезна информация, за да напълните мозъка си и да създадете своята представа за света с Техните гласове. След това отивате на работа за да обслужвате тази система. Робите служат на системата, без да знаят, че са роби. Разглобете думата работа в корена, няма да останат въпроси.

После трябва да „имате“ семейство и деца. За да служат освен на системата и те, да бъдат зъбно колело в този механизъм и за да нямате време да се събудите.

Робът винаги трябва да е зает с ежедневието и работата. Труд на работа. После у дома. Едно дете не е достатъчно, трябва второ? Трябва да сте потопени в ежедневието, за да не е възможно да запомните същността си.

Дават ви се безкраен брой отговорности и роли, които трябва да изпълните. Гражданин, работник, колега, майка, съпруга, дъщеря, сестра, баба, пенсионерка, патриот, специалист, подчинен, електорат.

Във всяка от тези роли имате отговорности и списъци със задачи. Не е нужно да сте свободни, за да осъзнаете това.

Продължение

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2023 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *