Алиса Збарски – лицето на смъртта

Малко са тези, които се осмеляват да украсят лицето си с татуировки, но има и такива хора. Алиса Збарски е една от тях.

Нейна снимка с цветни татуировки на лицето стана вирусна през 2018 г.

Кражба

Тогава 27-годишната Алиса открадва чанта в търговски център в Йънгстаун (Охайо). Не е ясно на какво е разчитала жената, когато се е опитала да се изгуби в тълпата с такъв вид. Разбира се, тя много бързо е издирена от камерите за наблюдение и заловена.

При обиска у нея са открити и забранени вещества. В резултат на това Збарски влиза в затвора за почти 2 години, а нейната снимка, направена малко след ареста й, се разпръсна по целия свят:

Алиса Збарски през 2018 г.

Потребителите на социалните медии не можеха да останат безразлични към татуировките в стила на череп около очите й, паяжина на челото и други рисунки, чийто прототип е човешкият скелет. Снимката на жената обиколи мрежата и тя дори се сдоби с фенове.

След затвора

Мнозина се интересуваха как ще се развие съдбата на Алиса. Ето защо, когато Збарски беше освободена през 2019 г., репортерите започнаха да я преследват. Повечето смятаха, че докато е в затвора, тя ще добави други татуировки на лицето си, но тя изненада всички.

Вместо да си направи нови татуировки, Алиса реши да ги премахне. Тя започна този процес веднага след освобождаването си.

Разбрах, че е грешка. След като бях свободна, вече не можех да се чувствам нормално, заобиколена от други хора. Където и да отида, всички ме гледаха като луда и ме сочеха с пръст. Беше непоносимо. Исках да ме гледат като нормален човек”, казва жената.

Алиса Збарски преди и след частично премахване на татуировки

Предвид големия брой татуировки (те бяха по цялото тяло), премахването им отнема няколко месеца. Общо Алиса прави почти две дузини сесии, всяка от които е с продължителност от около 20 минути.

Първо ми махнаха боята от бузите, после от челото, ръцете и т.н. Не можеха да премахнат всичко наведнъж. Освен това беше болезнено“, спомня си Алиса.

Бека, майсторът, който премахна татуировките на Збарски, каза пред репортери, че първоначално е била уплашена от външния вид на Алиса, тъй като за първи път е виждал лице да е татуирано до такава степен. С течение на времето тя опознава жената по-добре.

„Тя е наистина забавна и сладка“, казва Бека за Алиса.

Нов живот

Сега Алиса казва, че с „възвръщането на истинската си същност“, тя е придобила увереност в себе си. Според жената татуировките, вместо да се превърнат в начин на себеизразяване, напротив, „я затворили в тъмница“.

Едва като ги махнах, разбрах, че през цялото това време не съм бил свободна. Татуировките ми помогнаха да затворя очи за бездната, в която пропадах, и живота, който ме доведе до затвора“, казва Алиса.

Алиса Збарски без лицеви татуировки

Тя казва, че си е направила татуировки на лицето заради човек, с който е била в банда. Той й дал избор: или да си направи татуировка и да се присъедини към бандата, или да се разделят. Уви, тогава Алиса направила грешния избор и се превърнала, по собствените си думи, в „герой от филм на ужасите“.

Днес Збарски работи като продавач в магазин. Тя има ново гадже, с което е щастлива. Тя нарича тази връзка „най-здравословната, която е имала“.

„Понякога гледам стари снимки, за да си припомня последствията от грешния избор. Но основното, което разбрах, е, че няма смисъл да съжалявате за действията си, трябва да продължите да живеете. Гордея се, че успях да оставя този етап от живота си в миналото„, – казва Алиса.

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2023 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *