Растение върху скала e намерено на последните снимки на Марс (видео)

Известният уфолог и виртуален археолог Скот Уоринг обяви необичайна находка на повърхността на Марс. Той счита, че на последното изображение, направено от марсохода Perseverance, се вижда истинско марсианско растение.

Изследователят казва, че е открил това розово-зелено растение, което расте точно от камък на Марс. Това е невероятно откритие, казва Уоринг.

Уфологът също така припомни, че през 2020 г. е открил нещо подобно на повърхността на Марс, а сега твърди, че разбира защо НАСА дорисува повечето от снимките на марсианската повърхност във фалшиви цветове. Според него космическата агенция по този начин се опитва да скрие истината от обществеността.

По-рано НАСА потвърди, че марсоходът е открил органична материя на планетата. Експертите обаче подчертаха, че не става въпрос за древни форми на живот, а че те съставляват градивните елементи на живота и предполагат, че прости форми на живот може да са еволюирали на Марс преди милиарди години.

Преди това марсоходът Curiosity засне близки планове на скалисти пейзажи в марсианския район на залива Йелоунайф, както и „марсианско цвете“, което си проправя път към повърхността.

 

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2023 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *