Книгата, която обяснява как да бъде погубена човешката цивилизация

Смята се, че е донесенa от планетата Венера и е оставена на планетата Земя по време на палеоконтакт.

В света вече са написани много древни книги, в които са описани събития, преобърнали мирогледа на повече от един човек.

„Строфите на Дзян“ е една такава книга.

Мистериозната книга се споменава за първи път през 1 век в писанията на древногръцкия философ Аполоний от Тиана. Описвайки пътуване през далечна тайнствена Индия, гъркът разказва, че в един от храмовете му позволили да разгледа любопитна книга. „Строфите на Дзян“.

След като прочита книгата, Аполоний от Тиана е шокиран от нейното съдържание. Тя коренно промени мирогледа му. Тиански по-късно пише, че след като е прочел Строфите, е придобил езотерични способности и знания. Нещо повече, той твърди, че е успял да разбере тайните процеси, протичащи в света.

Въпреки това, само едно споменаване е останало за „„Строфите на Дзян“ в писанията на Аполоний от Тиана. Философът никога не е писал за какво точно е чел. Може би Аполоний е искал да предаде някаква информация на обществото, но не е могъл. Връщайки се у дома, той умира при странни обстоятелства.

Смъртта очаква всички онези хора, които са успели да се запознаят със съдържанието на тази книга. Цялата информация е собственост само на посветени хора.

От време на време обаче книгата се появява в кипящия мейнстрийм на историята. Има гледна точка, че редица копия се съхраняват в индийски храмове. Оригиналът е собственост на тайно общество. А книгата се съхранява някъде в планините на Тибет.

Какво е уникалното в тази книга? Смята се, че е донесена от планетата Венера и е оставена на планетата Земя по време на палеоконтакт.

Силата на властта е след тази книга. Но какво толкова интересно има в това? Книгата съдържа информация как да се самоунищожи човечеството. Твърди се, че някога хората са били близо до края. Но те спрели точно навреме. И в наше време всичко отново върви по стария сценарий. Човешката цивилизация бавно върви към самоунищожение.

За книгата се борят 2 страни. Едната страна иска унищожаването на човечеството и се опитва да ускори процеса. Втората се противопоставя на първата и се опитва по всякакъв начин да предотврати катастрофа. „Строфите на Дзян“ периодично попада в едни или други ръце.

Един ден Елена Блаватска видяла копие.

Писателката пожела да прочете строфите. И тя успява. Един от брамините я въвежда в кръга на махатмите, правейки я ученик. И тогава на Блаватска й беше позволено да извади едно копие от „Станс“ и да го проучи.

Елена не само чете и изучава материала на книгата, но и я превежда на английски. Твърди се, че преводът, за който се твърди, че Блаватска е правила в Лондон, е бил поставен в сейф и впоследствие откраднат.

Брахманите притискат Блаватска с искания да върне книгата. Заплашиха с убийство. И дори се опитаха да я елиминират, като й организираха катастрофи.

Смята се, че книгата съдържа информация как да се отгледа бездушно същество от човек, който поставя материалното богатство над духовното.

Елитът ще живее в градове-кули, обслужвани от роботи. Човешкият геном ще бъде променен. И природата ще бъде напълно променена.

Нека вярваме, че тази книга в крайна сметка няма да попадне в ръцете на противниците на човечеството…

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *