Котката – пази вас и вашия дом от призраци и зли духове!

Котката е едно от най-вълшебните животни на земята. Аурата на котката е толкова голяма, че включва не само човека, но и неговото семейство, дом и територия, в която котката се намира.

Затова трябва да разберем, че когато котка се търка в краката ви, това не е само, че се опитва да вземе малко храна от вас, но също така означава, че котката споделя магията си с вас, своята астрална сила.

Този, който в този момент отблъсква котката, казва: „Остави ме, върви си“, просто блокира тази положителна енергия, която котката се опитваше да му даде. Следващия път, когато котка не сподели астралното си силово поле с вас, тя наистина може да отнеме част от вас.

Котките не само защитават къщата от зли духове, които влизат в нея, но също така защитават къщата от негативните енергии, които са живели там, преди дори котката да влезе в къщата. Това е особено полезно, ако се местите в къща, която е принадлежала на други хора, или къща, в която са се случили лоши неща.

Зли духове и призраци!

Когато котката усети дух в къщата, първото нещо, което прави, е да го последва, за да разбере намеренията му. За да се увери, че тази астрална същност не застрашава нейната територия, котката прави всичко възможно да я изгони чрез своето движение на енергийното поле. Ако това не помогне, котката ще хване обекта в своето енергийно поле и ще го изнесе от къщата. Следователно в някои традиции имаше мотиви, когато зъл дух язди или лети върху котка.

Така че, обърнете голямо внимание на котката си и забележете дали тя постоянно се връща на определено място в къщата, поддържайки напрегната поза и очевидно се взира в нещо. Това поведение може да е знак за зло присъствие. За да помогнете на вашето животно да се отърве от злите духове, кажете молитва на място или направете пречистващ ритуал.

Астралното поле на котката е толкова силно, че може лесно да преследва всяка негативна същност. Поради тази причина хората, които общуват с духове, не допускат котки в стаята, където се провежда сеансът. Това може да изплаши астралните същества. В някои случаи обаче присъствието на котки по време на магически ритуали е много добре дошло.

Котка и къща!

Присъствието на котки също така ще ви предпази от всякакви зли очи и проклятия. Но за да се предпазите от злото око или докато говорите с човек, който подозирате в нечисти мисли, трябва да държите ръцете си върху котката, като използвате лявата си ръка, за да погалите врата й, а дясната ръка, за да погалите опашката. В този случай вие ще бъдете в пълен контакт с животното. Вашите енергийни полета ще бъдат комбинирани в едно силово поле, което ще ви предпази дори от мощни атаки.

Тъй като котките са проводници на космическа енергия, те могат да внесат положителна енергия в дома, което ще допринесе за благополучието и просперитета на цялото семейство. Котките обичат да бъдат на места, където енергията е силна, като геопатогенни зони.
Те често избират тези места, защото има силен поток от отрицателна енергия или подпочвени води.

Котешко изцеление!

В лечението се намира голямо приложение на магическите способности на котките. Котките от всякаква порода и цвят имат способността да лекуват и могат да лекуват стопаните си, легнали върху болните си места. Един от най-простите методи за лечение с помощта на котка е просто да я погалите, освобождавайки се от психически и емоционален стрес. При лечението котките се използват и за подобряване на зрението.

От гледна точка на психо-емоционалните въздействия върху хората, котките с вродени (не придобити!) основни характеристики на структурата на тялото и лицето (шотландски, персийски и екзотични, бобтейл, сфинксове, манчкини, рекс) имат двойна магическа сила!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *