Скот Уоринг е открил извънземни космически кораби с планетарни размери!

Известният изследовател на НЛО Скот Уоринг твърди, че с помощта на Google Sky (0h 40m 07.35s, -36° 36′ 55.23) е открил космическа станция или дори космически кораб в небето, което, съдейки по думите му, е уникален обект.

 

Според описанието на Уоринг, този космически кораб има формата на метално яйце с няколко издатини отстрани, всяка от които прилича на огъната ръка, образуваща ъгъл от 90 градуса спрямо основното тяло на кораба.

Характеристиките на обекта са удивителни: той не само е с гигантски размери, по-голям от самата Земя, но и е заобиколен от три по-малки космически кораба. Уоринг твърди, че в близост до това място може да има друг кораб със същия размер, но с различна форма, наподобяваща подкова с два края.

Уфологът обаче обръща внимание на един интересен аспект от човешката психология. Той изразява изненада колко лесно могат да бъдат открити такива огромни артефакти, но хората, които са предубедени, са склонни да отхвърлят идеята за съществуването на извънземен разум. Уоринг задава въпроса: защо да търсите нещо, в което не вярвате?

Това откритие повдига въпроси не само за потенциалното съществуване на извънземни, но и за това как собствените ни вярвания могат да повлияят на възприятието ни за света около нас. Уоринг призовава за по-открит поглед към непознатите простори на космоса, може би криещи невероятни мистерии и тайни, чакащи да бъдат открити.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *