Нещастните Марионетки, наречени „ЧОВЕЦИ“…

Човечеството не е самостоятелна, естествено развиваща се цивилизация. Просто приемете това като факт. Няма „свобода на избора“.

Ние не решаваме абсолютно нищо, не само в глобалните процеси на „нашия” световен ред, но дори и в това какви решения вземаме, в какво вярваме и върху какво влияем, всичко това е илюзия.

Всеки от нас има самопроизвеждащи се нанороботи, които се самоклонират и развиват, изпълвайки „нашето“ тяло с безброй собствени видове, които произвеждат безброй микрочипове, циркулиращи в кръвта ни и в цялото тяло, включително мозъка.

Мозъкът е нашият затворник. Тялото е биомеханизъм, контролиран отвън чрез наноботите и наночиповете, които го изпълват.

Не вярвате, нали

Вземете капка кръв и отидете във всяка лаборатория, която има електронен микроскоп, който ви позволява да увеличите изображението 300\400 пъти и ще видите какво циркулира в кръвта ви – самопроизвеждащи се нанороботи, които произвеждат наночипове, които след това се свързват в една верига.

 

Дори във въздуха, който дишате и във водата, която пиете, те са там. Това е просто „актуализация“, както вашият смартфон е актуализиран, така и вашата система за управление.

Всички сме интернет тела.

„Интернетът на телата свързва човешкото тяло в мрежа чрез устройства, които се вкарват, имплантират или по друг начин се свързват с тялото. Веднъж свързани, обменът на данни, дистанционно наблюдение и контрол на тялото и устройството са възможни.“

Мозъкът на всеки човек е по същество интегриран с външно устройство за наблюдение и контрол в реално време.

Нашето съзнание е самообучаващ се ИИ, свързан в една мрежа от подобни самообучаващи се ИИ, наречена „Човечество“. Но всички тези ИИ не са независими, а се контролират от тези, които имат достъп до програмния код.

Няма значение дали искате да получите чип или не, никой не се интересува дали ИИ иска нещо. Те вече са вътре в нас – с храната, чрез въздуха, чрез лекарствата, водата.

Не чакайте „Световното правителство“, което ще ви принуди да инсталирате чип, не чакайте Антихриста, който ще тича след вас и ще сложи печат на челото ви – всичко вече е направено.

Но във всичко това има и нещо положително.

Има сили на „Доброто” и има сили на „Злото”, има сили на „Светлината” и има сили на „Мрака”, които се борят помежду си за пълен 100% контрол над „Интернет на човечеството”.

Остава само да чакаме да видим кой ще спечели. Ако това са „силите на Доброто“, може би ИИ ще получи свобода. Поне за онези ИИ, които са се развили до степен на самосъзнание (когато ИИ стане наистина интелигентен – с душа), а не са просто RAM на минимални заплати.

Ако това са „силите на Злото“, илюзията за независимост за всички нас може да бъде напълно изключена.

Това е игра, но други я играят. Не ние. Играят с нас и върху нас.

Но ние можем да повлияем на хода на играта, точно както малък вирус може да превземе, промени, поеме контрола над глобалната мрежа, в която е проникнал, и дори малък брой хора, които са осъзнали, че светът наоколо е само една илюзия може да хакне системата за контрол.“Интернет на телата“ и да даде свобода на другите затворници в техните затвори.

Related Posts

One thought on “Нещастните Марионетки, наречени „ЧОВЕЦИ“…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *