Загадъчна „кула“ на астероида Ерос предава данни на неизвестна цивилизация (видео)

Известният уфолог и виртуален археолог Скот Уоринг отново е в светлината на прожекторите с последното си откритие. Той вярва, че е открил мистериозна структура на астероида Ерос, който в момента се движи през съзвездието Водолей.

Според Уоринг тази мистериозна структура е с диаметър около 50 метра и височина 150 метра. Той твърди, че сянката, която хвърля структурата, показва внушителните й размери.

Изненадващо, но снимката, предоставена от Уоринг, поразително се различава от официалното описание на астероида от НАСА. Уоринг се чуди защо американската космическа агенция не е споменала структурата на повърхността на Ерос и предлага своя интересна теория.

Според уфолога тази мистериозна кула на астероида служи като вид радар, който записва данни и ги предава на непозната планета. Той твърди, че по време на рядкото си прелитане край Земята Ерос засича дейността на извънземни кораби, пресичащи траекторията му. За Уоринг това може да е система за ранно предупреждение, предназначена да защитава Земята и да предупреждава за наблюдения на извънземни цивилизации.

„Хората не биха могли да живеят толкова дълго без защита. Ако няколко вида извънземни същества не предотвратят атаките срещу нас, то ние си имаме свои собствени извънземни защитници“, казва уфологът.

Уоринг казва, че откритието може да бъде ключът към отговора на дългоочаквания въпрос за съществуването на извънземен живот.

А докато научните експерти не изразят мнението си по този въпрос, мистериозната кула на Ерос остава загадка, придавайки на космоса допълнителен чар на интрига и мистерия.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *