Библията, Ануннаките, Нирбиру и планетата X

Напоследък има скок в прогнозите и изявленията на самопровъзгласилите се „емисари на извънземни същества“, предвещаващи големи промени на Земята.

Докато някои може да отхвърлят тези пророчества като чиста спекулация, важно е да се вземе предвид потенциалното въздействие на обект с планетарен размер, който се приближава към нашата планета.

Скорошните промени в моделите на времето, опустошителните земетресения, честите бури с безпрецедентна сила и внезапното нарастване на вулканичната активност не могат да бъдат пренебрегнати.

Тези явления ни карат да се замислим за съществуването на извънземни същества и тяхното въздействие върху нашата планета.

През цялата човешка история е имало доказателства, че извънземни са участвали в нашето развитие и прогрес. Пещерни рисунки, древни йероглифи и средновековни рисунки изобразяват това, което смятаме за типични НЛО с форма на чинийка или пура.

Тези изображения не могат лесно да бъдат отхвърлени, те показват нещо необичайно. Освен това изучаването на митовете в Библията ни позволява да направим интересни открития.

Смята се, че историите са написани около 200 г. пр.Хр., и са преразказ на много по-древни приказки, датиращи от хиляди години. Шумерите, които са записали тези истории през третото хилядолетие пр.Хр., предлагат някои от най-пълните разкази за сътворението на света и събитията от ранна Месопотамия.

Въпреки това нашето общество, основано на религия, често манипулира и изкривява историческите разкази, за да отговаря на собствените си интереси.

Не е тайна, че канонизираната версия на Библията от времето на Константин изключва някои важни книги, като гностиците и Книгата на Тома. Тези изключения се дължат или на липсата им по онова време, или защото противоречат на желаното послание на Константин за укрепване на властта му като император. Трябва да се отбележи, че различните християнски деноминации използват различни версии на Библията, някои от които включват тези „намерени книги“, докато други продължават да отричат ​​тяхната автентичност.

Сега нека приемем, че събитията, описани в Библията, са до голяма степен верни. Ами ако събитията, описани в Стария и Новия завет, наистина са се случили, но много по-рано, отколкото обикновено се смята?

Има значителни доказателства, че изграждането на пирамидите датира от около 11 000 г. пр.Хр. Въпреки че съвременната технология има потенциала да възпроизведе точно тези структури, възниква въпросът: как са били построени във време, когато хората са били предимно земеделци и скотовъдци?

По същия начин напредналите познания на маите по астрономия и астрология, както се вижда от техния изключително точен календар, надхвърлят техните предполагаеми познания за звездите.

Тези примери за напреднала технология през нашата история често се пренебрегват или отхвърлят от учени, които се страхуват от професионална реакция и критика.

Нежеланието да се изследват неконвенционални теории произтича от страх да не се отклоним от основния научен поток и да опетним кариерата си.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *