Извънземната раса на Сивите: Отвличания на хора и цели

 

Днес все повече хора вярват в съществуването на извънземен живот и извънземни.

Някои хора дори твърдят, че са били отвличани от извънземни. В научния свят тази тема е от голям интерес и учени от цял ​​свят се опитват да разберат кои са тези извънземни и какви са целите им.

Сивите са извънземна раса, често описвана от жертви на отвличания. Това са хуманоиди със сива кожа и ограничени емоционални възможности. Има различни подгрупи Сиви, различаващи се по характер и поведение.

Сивите тип А се характеризират с височина 1,2 метра, голяма глава и черни очи. Тяхната особеност е липсата на нос, а устата им прилича на цепка. Те се размножават чрез клониране и се интересуват от репродуктивната система на хората, кръстосвайки се с тях, за да създадат „перфектна“ раса от хибриди.

Сивите тип B са по-високи от своите сиви събратя тип A, височината им може да достигне от 2 до 4 метра. Те имат голям нос, но иначе приличат на сивите от тип А. Имат технологии, които изглеждат като чудеса и суперсили за хората.

Тип C е подобен на сивите тип A както по ръст, така и по външен вид. Те също са враждебни към хората, точно като сивите от тип B.

Сивите знаят защо отвличат хора. Техните цели са многостранни: създаване на нова раса, изучаване на човешките емоции, дори използване на човешки тела като източник на храна. Много сиви са агресивни към хората и могат да убиват. Някои от тях се стремят да поемат контрола над цялата човешка раса.

Има обаче и такива Сиви, които са по-склонни към дипломацията и сътрудничеството с хората.

Добавете нещо в коментарите.

Брут-ални неразказвани истории

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *