“Solar Guardian” – строго секретната космическа програма, създадена с помощта на извънземни технологии

В един момент някой реши, че един ден зли извънземни ще се опитат да завладеят Земята и в резултат на това стартира строго секретна космическа програма, известна от изтичане на информация като „Слънчева стража“.

Футуристичен проект от такъв мащаб би могъл да бъде осъществен само с помощта на напреднала извънземна технология, било то с реинженерство на открити артефакти или технологии, или пряка помощ, получена от добронамерени извънземни, които подкрепят човешката раса.

Космическата програма Solar Sentinel стартира преди около 30 години и оттогава обикаля около Земята без знанието на широката общественост. Това може да изглежда като научна фантастика, но нека да видим какво откри британският хакер Гари Маккинън през 2001 г. на цифровите рафтове на американската армия.

След хакване на около 100 терминала на американската армия и НАСА в търсене на правителствени файлове за „безплатна“ енергия и други технологии, потенциално полезни за обществото, Маккинън се натъква на неочакван резултат – секретни файлове, в които се споменават „неземни офицери“, както и информация за движения на „флот“

По време на търсенето един термин се появява по-често от всеки друг: „Слънчев пазител“. „Има много уважавани хора, на които можете да разчитате, и всички те казват: да, има НЛО технология, има антигравитация, има свободна енергия и тя е от извънземен произход, и те улавят космически кораби и ги преобразуват, “, казва Гари Маккинън.

Хакерът е участвал в Project Disclosure преди незаконното си проникване в сървърите на НАСА, група с нестопанска цел, „чиято цел е да разкрие на обществеността предполагаемите познания на правителството за НЛО, извънземен разум, напреднали енергийни и транспортни системи.“

Човек може да си представи какво объркване предизвика в американските институции, докато работеше при тогавашния държавен глава Джордж Буш. След като Министерството на правосъдието идентифицира извършителя, безмилостното обвинение, че това е „най-големият военен компютърен хак на всички времена“, изисква незабавното екстрадиране на Маккинън.

Ако този резултат беше удовлетворил Обединеното кралство, хакерът щеше да бъде осъден на доживотен затвор и обезщетение за милиони долари. За щастие, след поредица от процеси в Обединеното кралство, Маккинън беше оневинен, тъй като все още имаше важна информация, но в резултат на мистериозна сделка му беше забранено да я разкрива.

Никой обаче не успя да премахне публикуваната по-рано информация, която и до днес е достъпна за обществеността. Ето какво разкри британски хакер за свръхсекретния космически флот, известен като Sun Sentinel: Той включва много космически кораби с различни характеристики.

Това са осем огромни базови кораба с форма на пура и около четири дузини малки „разузнавателни кораби“. Флотът се управлява от Командването на военноморската мрежа и космическите операции на САЩ (NNSOC) и стотици „космически пехотинци“ служат на борда на трите кораба. Около 300 изследователи и техници са на палубата на всеки кораб-майка. Малко се знае за първоначалната разработка на Sun Sentinel или за агенциите и корпорациите, участващи в неговото финансиране и разработка, но слуховете в изследователските общности на НЛО предполагат пряка помощ от други извънземни видове.

Земните „добротворци“ са различните изпълнители на „черен бюджет“ в аерокосмическия сектор на САЩ, които активно се стремят да разширят Solar Sentinel. Други страни, участващи в тази строго секретна мисия, са Обединеното кралство, Австралия, Канада и Русия.

Технологиите на Sun Sentinel непрекъснато се тестват в секретни бази като Зона 51, S4, военновъздушната база Райт-Патерсън, полигонът на Duguay Proving Ground и скандалната подземна база Dulce. Тези твърдения не са лесни за проверка предвид класифицирания им характер, но затова пък цялата история е по-близо до реалността, отколкото до измислицата.

През 1993 г. бившият изпълнителен директор на Lockheed Martin Skunk Works Бен Рич изнесе лекция в James Center в UCLA за напредъка в космическите технологии през последните 40 години.

Последната представена снимка показа черен дискообразен обект, „летящ в открития космос“, след което Бен ентусиазирано заяви, че „вече имаме технологията да върнем извънземни у дома“.

Обществото не прие изказването му за чиста монета, а по-скоро с доста скептицизъм. Това, което обаче не знаеха, беше, че Skunk Works на Lockheed проектира и изгражда високотехнологични самолети повече от 70 години и техните постижения включват бомбардировача U-2, F-22 Raptor, SR-71 Blackbird и F- 117.

Като се има предвид това, както и иновациите в технологиите, които виждаме днес, естествено е да предположим, че Skunk Works е отговорен и за създаването на други футуристични летящи машини, за които не сме чували.

Изминаха повече от 20 години, откакто Бен Рич се похвали с постиженията на компанията си и ако твърдението му е вярно, тогава човек може само да се удивлява на възможностите на съвременните устройства. Трябва ли тогава да отдадем дължимото на земните производители за бързото нарастване на наблюденията на НЛО през последните години? Дали „летящите чинии“ са част от скандалния „Пазител на Слънцето“?

Ако е така, тогава съществуването на свръхсекретна космическа програма, далеч надхвърляща нашето човешко въображение, със сигурност би обяснило много неща на тази планета, които просто не се вписват, и със сигурност би изчистило репутацията на някой, наречен „теоретик на конспирацията“. „

ОТВЪД РЕАЛНОСТТА

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *