Мистерии: Ровърът Curiosiity засне на Марс блестяща левитираща полусфера (видео)

Популярният ентусиаст и „космически детектив“ Джордж Греъм, който е най-известен в YouTube   като „Streetcap1“, съобщи за поредното си невероятно откритие на Червената планета.

Уфологът отбелязва, че  това откритие е направено наскоро  от марсохода Curiosity, но учените от НАСА по традиция го игнорират.

Става дума за мистериозна блестяща полусфера, изпъкваща предизвикателно сред марсианските камъни. Греъм съобщава следното:

Не знам какво точно е това, но този обект явно отразява светлината. Очевидно е от метал. Мисля, че това е някаква полусфера и изглежда, че тя левитира над повърхността на Марс. Този обект изглежда дотолкова странно, като часовник, изгубен в гората. Съдейки по следите по почвата, ровърът се е въртял доста време около обекта, за да направи снимка.

Изследователят счита, че представителите на Американската национална космическа агенция са наясно с артефакта, открит от „Curiosity“, но не коментират това откритие.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата

Ровърът Curiosity oткри на Марс мистериозен цилиндър (видео)

На популярния уфологичен канал в YouTube „Mars Anomalies and Beyond“ се появи интригуващо видео, което осветява поредното откритие на виртуалните археолози на Марс. Изследователите разглеждали снимки на повърхността на Червената… Continue reading „Ровърът Curiosity oткри на Марс мистериозен цилиндър (видео)“

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *