Появиха се снимки на НЛО, направени от американски военни пилоти

Авиационната база Океана е разположена на източния бряг на САЩ. Това е обширна военноморска авиобаза във Вирджиния.

Служител на F-18 Weapons Systems (WSO), който се намира зад пилота, е използвал своя iPhone, за да заснеме три различни обекта, с които се срещнали, докато са били в тази зона.

Доклади на американската оперативна група за НЛО отбелязват, че обектите могат да останат неподвижни при силен вятър, без да се движат, което е извън възможностите на балони или безпилотни летателни апарати.

По-рано тази седмица репортери попитаха ръководителя на военноморските операции Майкъл Гилди за морски срещи с НЛО на западния бряг.

Адмиралът заяви, че информацията е събрана и анализирана, но обекти, които се появяват масово близо до американските военни кораби, не се поддават на обяснения.

През март бившият директор на националното разузнаване Джон Ратклиф заяви пред Fox News, че е един от многото висши служители, които са били информирани за мистериозните НЛО.

„Говорим за обекти, които са били забелязани от военноморски или военновъздушни пилоти или са били забелязани на сателитни изображения, които показват такива характеристики, които са трудни за обяснение. Просто защото нямаме такива технологии и те няма да се появят в близко бъдеще. Тези НЛО например правят резки стартове със скорости, надвишаващи звуковата бариера, без звуков удар.

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *