Илюминатите са несвободни и ограничени от договор с древни нефизически същества

Илюминатите се страхуват от свободата, осъзнатостта и обединението на  душите – от това, което  обединява хората и други същества от обхвата на различни ограничения и от веригата прераждания в грубоматериалните светове, от колелото на Самсара – но защо?

Тъй като самите те не са свободни и са ограничен от договор с много древни  нефизически същества, дълголетници, които в далечното минало са признати за боговете и те вярно служат  заради предоставената им възможност да имат най- силната и постоянна власт в този свят на хората на Земята.

Тъй като на боговете – паразити им е нужна тиранична система, която съществува само в груби насилствени вибрации в по-нисшите  измерения, техните служители, илюминатите, всъщност, систематично  пречат на сливането и сублимацията на различните многоизмерни съзнателни енергии, които  откриват изхода за душите на хората към по-високо  фино ниво.

Чрез система от тайни общества, които образуват пирамида от знания с посветените  човешки лидери от демоничен вид на върха, тези интерпространствени същества контролират еволюцията на човечеството, пренасочват потоците с  жизнена сила на масите от  хора в сферата на своите  интереси – за да поддържат своя  живот …

Как   работи всичко това?

На външно, материално ниво, за сметка на  постоянното многопланово  разделяне на хората един от друг, над тях се реализира  „задкулисен“ контрол и се извлича  огромна полза във всички области на живота, за също така контролирания „елит“.

И това е само онова, което лежи на повърхността. В продължение на много векове Илюминатите внедряват своите агенти на водещи позиции във всички социални структури в религията, науката, политиката и изкуството.

Тези агенти  привеждат в действие и агресивно насаждат в обществото маса планирани  илюзии,  проектирани да насочват мислите на хората в блуждаещи кръгове от  фалшиви теории и представи, които държат умовете в съмнения, разочарования и безпорядък – неспособни да се концентрират  и да възприемат действителността.

Тази деструктивна атака на задкулисните структури използва,  по-специално медиите, всички видове електронни средства и дори хранителните продукти, за да разрушава самата способност на огромната маса от  хора да възприемат пряко реалността.

По този начин хората губят силата на осъзнаване и независимо разбиране на Истината, губят чистото възприятие, защото тяхното съзнание блуждае в невежество, по околни пътища и всевъзможни  религии.

За сметка на масовото изкривяване на  енергийните потоци  и способността за възприятие, илюминатите, водени от боговете си, умишлено удължат  пътуването на човечеството „около“ Истината, като по този начин извличат огромна полза за властовите структури.

Но най-важното е, че постоянното ограничаване и програмиране на човешкия опит, неговата повторяемост и цикличност,  гарантират паразитното съществуване на много богове, от дявола – до „личните“ вампири на определени хора.

Това е възможно благодарение на факта, че боговете от  демоничен вид използват незадействаните от хората потоци на собствената им  жизнена енергия, вибриращи на честоти и области на съзнанието, от които хората умишлено са „изключени“.

Така че  има много богове, и хора, заинтересувани от робството на хората, а има и много хора, във висшите ешелони на властта, които обслужват тези богове. Този въпрос е достоен за дълбоко разглеждане, тъй като нашето освобождение зависи от разбирането му, като осъзнати живи същества.

Има много исторически данни, които са част от „загубените“ древни познания,  скрити от илюминатите в тайните общества-  за това от кой и как човечеството е било отделено от своята същност, за да упражняват контрол върху него и да паразитират. Но от практическа гледна точка – за да се отървем от контрола, ще бъде по-полезно да разгледаме приложното значение на тези процеси …

Ако се  гледа на случващото се от гледна точка на подсъзнанието  и фините енергии то, с помощта на „храна за ума“, противоречащи една на друга  идеи и възгледи, религии и ментални настройки, на вътрешно енергийно ниво се случва  разделяне на душите на хората.

Кризи, войни, негативни емоции –  стрес, болка, депресия и страх – всички тези неща в по-голямата си част са  само на изкуствено създадени, за да се застави колективната енергия на хората да вибрира на нивото на по-ниските чакри с понижена честота.

За тази цел, чрез активиране на лявото полукълбо на мозъка, хората са насърчавани да се дистанцират един от друг, да изпитват раздразнение, враждебност и агресия, които намаляват честотата на вибрациите на тяхната жизненост.

Хората целенасочено и систематично биват плашени и  тормозени, като им се внушават масови съмнения и разрушителни мисли, с което се  забавя скоростта на работа на съзнанието им и честотата на вибрациите на тълпата, за да се заставят чакрите на хората да освобождават огромно количество нискочестотна енергия.

Тази  „тежка“ енергия,  уплътнена от  вибрации с ниска честота, се случва на границата на видимата „груба“ материя на веществата и невидимата „фина“ материя на звука – което предоставя чудесна възможност  лесно да се усвоява   тази енергия и материя от по-опитните паразитиращи и  съзнателни същества.

По този начин, тандемът от  нематериални същества и илюминатите, който е същността на тайните окултни общества, умишлено предизвиква конфликти в света на хората, огнища на агресия и масови убийства, за да използва отделяната от хората енергия с  ниска честота за собствените си цели.

Колкото и странно да звучи, но голямата маса от хората се използват като батерии,  източници  на паразитно захранване – точно като във филма „Матрицата“, но повечето хора не го осъзнават! Те само понякога чувстват недостиг на енергия и упадък на силите.

Нашето съзнание е многоизмерно пространство, състоящо се от различни честотни полета на вибриращиа енергии, събирани заедно от абсолютната централна същност на нашата душа.

Всяко  енергийно поле се изобразява в  определена чакра във фините  тела на човека и във физическото тяло се материализира като специфична част  от генетичния код на нашата ДНК.

Ако някои от енергийните полета на нашата душа са неосъзнати и разсеяни, оказали се твърде  далеч от централната същност, съответстващите им  чакри и вибрационни честоти и генетични кодове на макромолекулите се  отделят от съзнанието, или не работят пълноценно.

Именно  този фактор на неосъзнатостта  се използва от различни паразитни същества в интерпространствата и вампиричните  лидери в света на хората, под чийто контрол човечеството съществува от древни времена.

Тоест,  ако образно си представим полето на нашите енергии под формата на плодородни земи, то тези земи, които ние не засяваме  (енергии, които ние не осъзнаваме), се окупират от нежелани същества от други измерения и  събират от нашите енергии реколта, която  използват за свои цели.

Те идват в нашето дремещо  съзнание от паралелни пространства без нищо, а си тръгват запълнени докрай  с богатството на нашата жизнена сила, която ние самите ние не използваме.

Доколкото тези енергийни паразити са тези богове, на които служат  всички тайни общества в света на хората,  илюминатите специално поддържат контрола, разделяйки човечеството с противоречия и фрагментирайки  човешкото съзнание,  за да захранват с нашите несъзнателни енергии своите древни богове.

ВТОРА ЧАСТ>>>

Трета част>>>

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *