Илюминатите са несвободни и ограничени от договор с древни нефизически същества – III

Продължение. Живеем в много жестоко време, време когато илюзията, превзела умовете ни, е много силна. Хората гледат потресаващи открития и не виждат нищо, слушат най-великите истини и не чуват нищо.

Масите са програмирани с интензивен поток от информация и толкова претоварени от стреса, че почти непрекъснато възприемат всичко наоколо като фонов шум и картинки във филм, а не като ръководство за необходимо изменение и самоусъвършенстване.

Изострянето на глобалната хипнотична илюзия e причинено от факта, че изведнъж се събудиха и излязоха навън всички древни слоеве от разнообразни източници на енергия и кармични фиксации, които преди това са спали в многото ниши на нашето многоизмерно съзнание.

Във връзка с това, ежедневното битово съзнание и контролиращите го насилствени структури се страхуват много, и стремейки се към самосъхранение, поставят самохипнотизираща защитна бариера. Заедно с това, разнообразието от мощни енергии и въздействието на различни видове съзнание ни дава изключителната възможност рязко да излезем от всички познати и удобни рамкови ограничения и ускорено да се променим.

За световните лидери, които стоят по върховете на официалната религия, политическата власт, или шефовете на най-големите корпорации, ние трябва да разберем едно нещо: като правило, те не са на страната на своя народ.

Те просто служат на своите демонични богове, осигурявайки своето елитно съществуване, така че те не са за или против нас. Те просто ни използват  за да хранят своите древни богове, като в древните  времена, без да разбират нищо и да действат по заповед.

Ние служим като батерии, затова не ни изхвърлят на боклука, и до известна степен ни пазят, докато все още доставяме на техните тиранични  богове достатъчно количество от нашата жизнена сила.

Под претекст за установяване на нов световен ред илюминатите искат да обединят всички религии и социални системи, под ръководството на един такъв Бог, един дух на Тъмнината, Луцифер, което се нарича еднополюсен свят.

Но истинската цел на човечеството е абсолютно неполярния, трансцедентален духовен свят. Това е съгласувано съзнателно обединение във вътрешния свят на всички души, свързващ светлината на всяка душа със светлината на Създателя на Вселената.

Въпросът с нашето освобождение е въпрос на пълнота и сила на осъзнаване на цялото енергийно-информационно поле на нашата душа и включването на цялата структура на нашата ДНК в съзнателна  дейност.

За това всъщност съществуват различни духовни практики, които отварят и задействат спящите ни чакри и подсъзнателните енергийни потоци.

Прилагайки която и да е  от тези традиционни или езотерични практики, ние трябва и дори сме длъжни сами в себе си да съединим всички тези разпилени енергии на душата си и да се открием към единния осъзнаващ ни център, за да осъзнаем истинската си същност, за да реализираме пълен и съзнателен контрол над целия си живот.

Ние трябва да се издигнем над цикличността на нашето съществуване и да се научим да приемаме непрограмирани решения, които излизат извън логиката на повторението на стария опит.

За да направим това, трябва да сме в състояние ясно да осъзнаваме  източниците на всички влияния в различни области на нашето  многомерно съзнание, старателно да разграничаваме  потоците на своята и чуждата енергия, мигновено да  разграничаваме своята воля от чуждата и  фино да възприемаме своите усещания в   различните енергийни вибрации: преобладава  ли в  тях съставка на страх, насилие, или на Любов.

Борбата между светлината и тъмнината е вечна откакто съществува Вселената и никой няма да спечели, защото силите са равни. Това естествено следва от факта, че светлината и тъмнината са взаимосвързани компоненти,  противоположности, родени от делението на Единния Абсолют и съзнателното разделение на  енергиите от Твореца.

Цялото грубо двойнствено деление, обозначено с мъжкото и женското начало, светло и тъмно, демонично и Божествено, всичко ще се върне в  Твореца, в  оригиналния източник на това разделение. По същество казано, целият свят е създаден от Твореца за да могат душите на натрупат опит и да  търсят и намерят изход от ограниченията на мрежата, да намерят своя път към първичния  източник, пътя към реализация на  себе, осъзнаването си и свободата.

И колкото и да говорим – никой няма да ни разкрие никаква тайна, с изключение на това, че всичко е една илюзия.

Всички  планове на масоните,  илюминатите, пророците, гурута, светли  борци за истината, цялата игра на демони и богове, цялата Вселена – всичко е  моделирано и е грандиозен експеримент, стартиран за да ни върне към Единния Бог, Създател и по-нататък към истинския Аз, към  ​​абсолютната същност на нашата душа.

Когато това, което сме сътворили, се връща към нас самите, най-голямата тайна е в това, да можем колкото се може по -пълно и по-дълбоко да осъзнаваме всички процеси, без да се привързваме към нещо, нито към обект (частици от осъзнаваемия  опит), към субект (собствения Аз) и към самия процес на познание.

В действителност, ние сме чисто Свръхсъзнание, абсолютна същност, източник на творене, централната точка на цялото Битие.

Ако ние осъзнаем това, ще постигнем същността на пустотата, Висшия  Аз извън самопознанието, което превъзмогва различаването между себе си и нещо друго.

Ние ще бъдем и ще се намерим във всичко, като познаем   всичко около себе си,  както свой  Истински Аз … “

Край!

По материали на esotericnews

Илюминатите са несвободни и ограничени от договор с древни нефизически същества

Илюминатите се страхуват от свободата, осъзнатостта и обединението на  душите – от това, което  обединява хората и други същества от обхвата на различни ограничения и от веригата прераждания в грубоматериалните…

Continue reading „Илюминатите са несвободни и ограничени от договор с древни нефизически същества“

Илюминатите са несвободни и ограничени от договор с древни нефизически същества – II

Продължение. Те обладават диво, изключително жестоко желание,  да притежават и да контролират, да имат власт над другите души. Те знаят първичната Истина,   която им е добре известна от древни… Continue reading „Илюминатите са несвободни и ограничени от договор с древни нефизически същества – II“

Считано от 12 септември 2017 г.,   текстовете от този сайт не могат да бъдат копирани  по никакъв начин,  от който и да било комерсиален трафичен сайт,  без изричното разрешение на редакцията на nepoznato.energetika-bg.com. Всички Предишни Разрешения са СУСПЕНДИРАНИ!

Нарушителите ще бъдат преследвани с всички законни  средства!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *