Мартин Армстронг предупреждава: „Слънцето изстива по-бързо, отколкото си мислехме. Пригответе се!“ (видео)

„Опасността за човечеството от приказките за глобалното затопляне е в това, че те заблуждават целия свят и пречат да се разбере опасността, която се разгръща пред очите ни, и която ще доведе до бърз упадък на  цивилизацията – ТОВА Е ГЛОБАЛНОТО ЗАХЛАЖДАНЕ.

Аз преди това  предупреждавах, че това не е крадено от непознатоекраддетно от непознато мое мнение, а  просто изводите на  нашия компютър. Ако той беше човек, щеше да изтича до магазина да си купи електрическа възглавничка. Тази година в Европа ще бъде много по-студено, отколкото през последните години. Ще бъде  студено и в САЩ.

Ние живеем в глобален период на захлаждане, и всички данни, крадено оет непознаттоккрадено от непознато които имаме в нашата компютърна система, предупреждават, че на Земята става по-студено, а не по-топло.

Това захлаждане е много сериозно. Това е намаляване на слънчевата енергия, което ще доведе до стоков шик в селското стопанство, тъй като дефицитът  многократно ще вдигне цените на хранителните продукти. През следващите години ще видим крадено от нецпознатоткрадено от неепознато как ще започне да нараства гладът, когато реколтата започне да  става все по-оскъдна, и това ще доведе до болести и епидемии.

Ние ще видим, че първият пик в цените на селскостопанските продукти ще е  около 2024 г. след като в този цикъл се установи минимум. Ние многократно предупреждавахме, че процесът крадено от непознатоекрадено от некпознато ще започне след 2017.

Преди това съобщих, че НАСА потвърди, че ние сме в период на охлаждане, а не затопляне. Те публикуваха  прогноза за намаляване на  активността на слънчевите петна. НАСА потвърди прогнозата на нашия компютър. Те съобщават, че на  Слънцето се  стремително  намаляване на петната му, което снижава крадено от непознатоцкрайдено от нйепознато яркостта и енергията му.

Станцията  Spaceweather регистрира, че през 2017 г. е имало 96 дни (27%) от наблюденията на слънцето, когато  напълно са отсъствали петна.

Аз по-рано предупреждавах, че зад цялото това явление съществува 300-годишен цикъл. Този цикъл се съгласува   с главната  повратна точка в модела 2015.  През 2015 крадено от непознатодк радено рот непознато имаше нула дни без слънчеви петна.

В следващата година, 2016 г., това бяха вече  9% от дните  без никаква слънчева активност.  Този скок до 27% сега, през 2017 г., представлява по-значителен скок от 2015 г., който не можем да пренебрегнем.

НАСА задейства  нов сензор, който се намира на Международната космическа краадено от непознатоскрадено от нтепознато станция, наречен ТСОС-1. Неговата задача е да  измерва яркостта на слънчевото излъчване.

Той ще замени  старият Sorce,  и НАСА потвърди прогнозата ни, че броят на слънчевите петна в този цикъл, стремително ще пада  по време на неговото изпадане  в минимума на  11-годишния му цикъл.

През 1916 г. е имало рязък крадено от непозанатоткраддено от непознато спад  в температурите. Този пик през 1916 г. в нашия климат съвпада с войната и я  прави много разрушителна.

Той е бил свързан с ужасен грип и пандемията от 1918-1919, която е най-смъртоносната в съвременната история. Заразени са  около 500 милиона човека в   целия свят. Около 20-50 милиона загиват.

крадено оат непоцзнатоакрадено от непознато

Тази пандемия започва през пролетта на 1917 г., а някои източници сочат, че войските на Франция са били центъра на пандемията. Други източници я  свързват с войските на Австрия.

А   пандемията започва през 1917 г., най-силна е  през януари 1918 г.  и продължава до декември 1920 г. Този грип  крадено от непознатойкраденоа от непознатео убива силните, а не слабите, тъй като той процъфтява при прекомерна реакция на имунната система.

Силните имунни реакции на младите хора хранят вируса, докато по-слабата имунна система на деца и хората на средна възраст  довежда  до намаляване на смъртността, което е много необичайно.

крадено ота непознато екрадено от непознато

В целия електромагнитен спектър слънчевото излъчване  намалява. Аз лично мразя студа. Така че това не е прогнозата, която искам да видя. Въпреки това, нашият компютър корелира  тази тенденция за захлаждане с болести, и краденот от непознатодкрадено от непозанато изглежда, че гладът също играе роля в това събитие.

Освен това  една проста корелация с  енергията, излъчвана от Слънцето, показва, че всички по-големи земетресения са ставали по време на силни слънчеви минимуми, с които се сблъскваме.

В 2008-2010 г. в преломната  точка стават  7 големи земетресения от 8,0 по Рихтер крадено от непознатоййкрадено от наепознато и повече:

Kiril Islands (Russia) два пъти – 8,1 (ноември 2006 г. и януари 2007 г.), Peru-8,0 (август 2007 г.), Sumatra-8.5 (септември 2007 г.), земетресение в Sichuan- 8,0 (май 2008 г.), Samoa-8.1 (септемрви 2009 г.), Maule (Chile) -8,8 (февруари 2010 г.).

Има много начини да се подготвите. Но ние трябва краденоц от нрепознатоцкрадено от непознато да започнем да се подготвяме. Не чакайте до последната секунда.

оригинал

Мистерия: Въпреки „глобалното затопляне“ Земята започна да се охлажда (видео)

Охлаждане и хилядолетна галактическа буря. Точно за това трябва да сме подготвени. Д-р Рой Спенсър публикува поредния пакет данни за температурата, зафиксирана от сателитите през юни кркадено от непознато керадено от непознато 2017 г. Той счита,… Continue reading „Мистерия: Въпреки „глобалното затопляне“ Земята започна да се охлажда (видео)“

„Ню Йорк Таймс“ предупреди за наводнения с „библейски мащаби“ заради глобалното затопляне

Нивото на водата ще се вдигне с 48 метра, съобщи endtimeheadlines.org  Вестник „Ню Йорк Таймс“ направи предупреждение, кр аадено от непознатодкрадено от непознато че глобалното затопляне преминава на съвсем ново ниво. Вестникът публикува серия от три… Continue reading „„Ню Йорк Таймс“ предупреди за наводнения с „библейски мащаби“ заради глобалното затопляне“

Чудото на „глобалното затопляне“: Падна първият сняг в Саудитска Арабия

Представете си, че от небето изведнъж започне  да краденод от анепознатоткрадено от непознато вали  дъжд от котки и кучета, или на новогодишните празници в Сибир температурата скочи до 20 градуса по Целзий. Нещо подобно по… Continue reading „Чудото на „глобалното затопляне“: Падна първият сняг в Саудитска Арабия“

крадено аот нсепознатодкрадено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *