Мартин Армстронг предупреждава: „Слънцето изстива по-бързо, отколкото си мислехме. Пригответе се!“ (видео)

„Опасността за човечеството от приказките за глобалното затопляне е в това, че те заблуждават целия свят и пречат да се разбере опасността, която се разгръща пред очите ни, и която ще доведе до бърз упадък на  цивилизацията – ТОВА Е ГЛОБАЛНОТО ЗАХЛАЖДАНЕ.

Аз преди това  предупреждавах, че това не е мое мнение, а  просто изводите на  нашия компютър. Ако той беше човек, щеше да изтича до магазина да си купи електрическа възглавничка. Тази година в Европа ще бъде много по-студено, отколкото през последните години. Ще бъде  студено и в САЩ.

Ние живеем в глобален период на захлаждане, и всички данни, които имаме в нашата компютърна система, предупреждават, че на Земята става по-студено, а не по-топло.

Това захлаждане е много сериозно. Това е намаляване на слънчевата енергия, което ще доведе до стоков шик в селското стопанство, тъй като дефицитът  многократно ще вдигне цените на хранителните продукти. През следващите години ще видим как ще започне да нараства гладът, когато реколтата започне да  става все по-оскъдна, и това ще доведе до болести и епидемии.

Ние ще видим, че първият пик в цените на селскостопанските продукти ще е  около 2024 г. след като в този цикъл се установи минимум. Ние многократно предупреждавахме, че процесът ще започне след 2017.

Преди това съобщих, че НАСА потвърди, че ние сме в период на охлаждане, а не затопляне. Те публикуваха  прогноза за намаляване на  активността на слънчевите петна. НАСА потвърди прогнозата на нашия компютър. Те съобщават, че на  Слънцето се  стремително  намаляване на петната му, което снижава яркостта и енергията му.

Станцията  Spaceweather регистрира, че през 2017 г. е имало 96 дни (27%) от наблюденията на слънцето, когато  напълно са отсъствали петна.

Аз по-рано предупреждавах, че зад цялото това явление съществува 300-годишен цикъл. Този цикъл се съгласува   с главната  повратна точка в модела 2015.  През 2015 имаше нула дни без слънчеви петна.

В следващата година, 2016 г., това бяха вече  9% от дните  без никаква слънчева активност.  Този скок до 27% сега, през 2017 г., представлява по-значителен скок от 2015 г., който не можем да пренебрегнем.

НАСА задейства  нов сензор, който се намира на Международната космическа станция, наречен ТСОС-1. Неговата задача е да  измерва яркостта на слънчевото излъчване.

Той ще замени  старият Sorce,  и НАСА потвърди прогнозата ни, че броят на слънчевите петна в този цикъл, стремително ще пада  по време на неговото изпадане  в минимума на  11-годишния му цикъл.

През 1916 г. е имало рязък спад  в температурите. Този пик през 1916 г. в нашия климат съвпада с войната и я  прави много разрушителна.

Той е бил свързан с ужасен грип и пандемията от 1918-1919, която е най-смъртоносната в съвременната история. Заразени са  около 500 милиона човека в   целия свят. Около 20-50 милиона загиват.

Тази пандемия започва през пролетта на 1917 г., а някои източници сочат, че войските на Франция са били центъра на пандемията. Други източници я  свързват с войските на Австрия.

А   пандемията започва през 1917 г., най-силна е  през януари 1918 г.  и продължава до декември 1920 г. Този грип  убива силните, а не слабите, тъй като той процъфтява при прекомерна реакция на имунната система.

Силните имунни реакции на младите хора хранят вируса, докато по-слабата имунна система на деца и хората на средна възраст  довежда  до намаляване на смъртността, което е много необичайно.

В целия електромагнитен спектър слънчевото излъчване  намалява. Аз лично мразя студа. Така че това не е прогнозата, която искам да видя. Въпреки това, нашият компютър корелира  тази тенденция за захлаждане с болести, и изглежда, че гладът също играе роля в това събитие.

Освен това  една проста корелация с  енергията, излъчвана от Слънцето, показва, че всички по-големи земетресения са ставали по време на силни слънчеви минимуми, с които се сблъскваме.

В 2008-2010 г. в преломната  точка стават  7 големи земетресения от 8,0 по Рихтер и повече:

Kiril Islands (Russia) два пъти – 8,1 (ноември 2006 г. и януари 2007 г.), Peru-8,0 (август 2007 г.), Sumatra-8.5 (септември 2007 г.), земетресение в Sichuan- 8,0 (май 2008 г.), Samoa-8.1 (септемрви 2009 г.), Maule (Chile) -8,8 (февруари 2010 г.).

Има много начини да се подготвите. Но ние трябва да започнем да се подготвяме. Не чакайте до последната секунда.

оригинал

Мистерия: Въпреки „глобалното затопляне“ Земята започна да се охлажда (видео)

Охлаждане и хилядолетна галактическа буря. Точно за това трябва да сме подготвени. Д-р Рой Спенсър публикува поредния пакет данни за температурата, зафиксирана от сателитите през юни 2017 г. Той счита,… Continue reading „Мистерия: Въпреки „глобалното затопляне“ Земята започна да се охлажда (видео)“

„Ню Йорк Таймс“ предупреди за наводнения с „библейски мащаби“ заради глобалното затопляне

Нивото на водата ще се вдигне с 48 метра, съобщи endtimeheadlines.org  Вестник „Ню Йорк Таймс“ направи предупреждение, че глобалното затопляне преминава на съвсем ново ниво. Вестникът публикува серия от три… Continue reading „„Ню Йорк Таймс“ предупреди за наводнения с „библейски мащаби“ заради глобалното затопляне“

Чудото на „глобалното затопляне“: Падна първият сняг в Саудитска Арабия

Представете си, че от небето изведнъж започне  да вали  дъжд от котки и кучета, или на новогодишните празници в Сибир температурата скочи до 20 градуса по Целзий. Нещо подобно по… Continue reading „Чудото на „глобалното затопляне“: Падна първият сняг в Саудитска Арабия“

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *